De ce un dezumidificator este solutia ideala pentru spatiile umede

dezumidificator

Dezumidificatorul este dispozitivul conceput special pentru a servi la extragerea eficienta a umiditatii excesive din aer, avand rol in protejarea elementelor constructiei. Astfel de aparate sunt extrem de utile in spatii si domenii variate de activitate, precum: in pivnite si arhive, biblioteci, depozite, spalatorii, constructiile noi, in sere si locuinte, dar si in garaje, studiouri de picture sau muzee de arta, tipografii, vinoteci, laboratoare, industria alimentara etc.

Cum stii care este dezumidificatorul potrivit pentru tine? In primul rand, este nevoie sa masori cantitatea de umezeala pentru a stabili modelul adecvat spatiului pe care il vizezi. De exemplu, pentru un birou sau pentru o locuinta personala, un dezumidificator Gree  poate fi o alegere inspirata.

Un nivel de umiditate normal este indispensabil pentru un ambient sanatos in mediul in care traiti sau lucrati. Modelele moderne de dispozitive pentru reducerea umezelii din aer, precum GDN16AJ-K4EBC1A, prezinta beneficii multiple: inlatura mucegaiul si previne re-aparaitia acestuia, poate fi montat oriunde (baie, dormitor etc.), avantajeaza spatiile cu suprafata nu mai mare de 30 mp; favorizeaza indepartarea bacteriilor si retine impuritatile, dimensiunile reduse permit amplasarea fara probleme.

Dezumidificatoarele din seria Fancy proiectate de Gree sunt prevazute cu indicatoare luminoase pentru semnalizarea umplerii, avertizandu-va cand trebuie sa curatati / schimbati filtrele. Specialistii atrag atentia ca intretinerea filtrelor este o necesitate, in caz contrar efectul nu va fi cel scontat, capacitatea aparatului de a purifica aerul si indeparta bacteriile fiind redusa!

9 comentarii la „De ce un dezumidificator este solutia ideala pentru spatiile umede

  1. Oare fac fata impotriva mucegaiului?am avut probleme cu umezeala in unele locuri unde am stat cu chirie si as vrea sa pot sfatui alte persoane ce sa faca sa tina treaba asta sub control

  2. Inainte imi uscam hainele in casa pe perioada rece si din acest motiv toate geamurile erau aburite si foloseam si un dezumidificator. Am eliminat principala problema si acum nu mai am traba nici cu umezeala

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.