Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun

Poate ca o sa spuneti ca ma grabesc un pic cu decoratiunile de Craciun, dar eu nu cred, dimpotriva sunt convinsa ca asta e momentul potrivit sa vorbim despre asta, pentru ca asa aveti timp suficient sa faceti lista de cadouri si decoratiuni care va lipsesc anul asta. Si daca afara e pandemie, macar in casa sa fie sarbatoare si noi sa ne ocupam mintea cu lucruri frumoase si cu momente pe care le asteptam tot anul, asa cum e sarbatoarea de Craciun. Si cum pe Facebook circula tot felul de glume, cum ca ar trebui sa ne cumparam din timp pe langa drojdie si faina si bradul, eu zic ca decoratiunile de Craciun nu fac altceva decat sa-l completeze si sa ne inveseleasca casa si implicit si pe noi, cei care locuim in ea.

Eu brad am, unul de plastic, evident, pentru ca desi nu sunt o ecologista convinsa tin cu natura, acum nu-mi ramane decat sa cumpar decoratiuni de Craciun pe care presimt ca o sa le tin insirate prin casa pana in luna martie, pentru ca sunt prea frumoase ca sa renunt la ele in ianuarie.

Dar de unde le cumpar si cum le aleg, asta e alta poveste pe care vreau sa v-o spun si voua, poate va inspira si faceti cumparaturi mai devreme, daca nu pentru voi, macar pentru prieteni dragi, carora vreti sa le transmiteti ca sunteti bine.

Cred ca anul asta Craciunul va fi complet diferit, fara sarbatori pompoase, cu multa lume si veselie asa ca meritam macar cadouri frumoase si decoratiuni pe masura, care sa ne bucure sufletul si sa ne incante privirea, pentru ca asa cum spunea un cantaret celebru de la noi: Doar odata e Craciunul. si chiar si intr-un an complet atipic, el merita sarbatorit, pentru ca suntem sanatosi si avem familia aproape, iar daca e departe de noi un inger agatat in pom, le va aminti in fiecare zi ca totul va fi bine.

Eu militez pentru brazii artificiali, fiindca sunt trainici, am unul de mai bine de 10 ani si e la fel de verde :), nu fac mizerie, ii poti tine tot anul pe post de veioza, daca vrei sa fi excentrica, salvezi copacii, care ne dau oxigen si nu cheltui mai multi bani decat e nevoie, un brad artificial e o investitie pe termen lung si acum gasiti si brazi din lemn, metal sau sticla si chiar lumanari in forma de brad daca nu aveti prea mult spatiu sau vreti sa fiti originali.

Si cum un brad fara decoratiuni pe masura e ca un tort fara glazura, nu pot sa rezist fara sa cumpar tot felul de figurine scandinave care sunt la mare moda acum si pe care le ador. Am reni, mosi Craciuni, trenulete, spiridusi, ingerasi, acadele, s.a.m.d.

Dar nu ma opresc la ornamente de Craciun si decoratiuni, pentru ca in ultimii ani am descoperit calendarele de advent, care ma fac sa astept cu nerabdare ziua de 1 decembrie. Pana acum am avut doar calendare clasice, cu ciocolata, dar anul asta imi doresc ceva diferit asa ca o sa iau pentru mine un calendar de advent cu cosmetice(slabiciunea mea) si pentru fiul meu in varsta de 9 ani, m-am gandit la un calendar advent pe care il pot personaliza cum vreau eu, adica pot sa adaug dulciurile lui preferate, ca sa fiu sigura ca se va bucura de fiecare zi pana la Craciun.

Ma bucur foarte mult ca am descoperit un magazin care le are pe toate si chiar mai mult, unde pot sa gasesc lucruri care imi transforma casa in coltul de Rai care imi doresc sa fie si nu doar de sarbatori.

Daca sunteti in cautarea unor decoratiuni de Craciun, care sa va placa si sa va dea o stare de bine atunci trebuie neaparat sa intrati pe pagina de Facebook: Decorer.

Voi cumparati deja decoratiuni de Craciun sau mai asteptati? Stiati de acest magazin online? Cum va decorati casa de Craciun? Va plac brazii naturali sau artificiali?

8 comentarii la „Cele mai frumoase decoratiuni de Craciun

  1. Sa știi ca suntem în asentiment!
    Eu ieri întocmeam lista cu tot ce as vrea sa cumpăr luna viitoare (în speranța că Black Friday sa însemne ceva)… Și deja mi-am făcut și inventarul decorațiunilor de Crăciun. În oraș luminițele sunt înșirate deja de câteva zile… Asa ca eu de ce sa rămân în urmă? 😅

    • La fel gandesc si eu, mai ales ca de azi in Brasov sau inchis restaurantele si cinematografele deci in afara de cumparaturi nu prea mai am ce sa fac. 🙂 Iar la Black Friday am renuntat de vreo doi ani cand am luat teapa. Dar poate anul asta cine stie…

  2. Imi place Craciunul, imi place atmosfera lui si n-ar fi complet fara brad si decoratiuni. Imi place trendul de a impodobi bradul cu decoratiuni intr-o singura culoare si in fiecare an schimb acea culoare pentru a nu deveni monoton.

  3. O sa fiu putin zgarcita. Dar voi continua ceea ce am inceout anul trecut: conuri de brad colorata si sclipiciozite 😀 prinse in bratul tot artificial cu sarma plusata colorata.

  4. Asa de dragi imi sunt decoratiunile de Craciun, am facut si un fel de traditie sa cumparam ceva nou in fiecare an. Inca mi se pare un pic cam devreme ca sa caut dar sigur o sa iau ceva diferit si anu asta.

  5. Inca mai astept, nu m-am gandit la decoratiuni de Craciun atat de repede. Insa imi plac mult recomandarile tale, asa ca stiu unde voi ajunge pentru decoratiuni atunci cand va fi cazul ;)”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.