Micuta gheisa

Orice barbat viseaza la o aventura cu o femeie exotica, invaluita in mister, care vine din alta lume complet diferita de a lui, din alta cultura. Nu are cum sa nu-l intrige, sa nu-l incite o astfel de aventura. Pe asta a mizat si ea cand si-a propus sa-l seduca .

Era atat de hotarata incat a redecorat dormitorul cu rogojini tatami pe jos, despărţite între ele prin paravane glisante şi panouri de hârtie diafană asa cum citise in niste carti despre Japonia imprumutate de la biblioteca.

La picioarele patului era întins un kimono. Îşi vârî mâinile prin mânecile largi, trăgându-şi-l pe trup. După,  işi luă articolele de toaletă , deschise uşa la baie pentru ultimele retusuri care sa o transforme intr-o gheisa adevarata.

rochie-obsessive-geisha-82500

Peste cinci minute, când reveni în dormitor, bărbatul de pe pat nu se clintise. Dar simtii ca ii piere curajul cand se pomeni cu gura acoperită de a lui, şi simţi că facultăţile mintale i se mistuiau. Buzele lui erau ferme şi iscoditoare, iar ţepii aspri de pe bărbie o zgâriau, trimiţându-i în şira spinării fiori de emoţie. Gura lui se mişca sâcâitor şi ademenitor peste a ei, făcând-o să reacţioneze instinctiv, cu tot trupul înfierbântat şi languros în braţele lui, pe când acestea o cuprindeau pe sub kimonoul de bumbac. Sărutările deveneau tot mai profunde, mai insistente, făcându-i capul să se învârtească în extazul neaşteptat al senzaţiilor pe care i le stârneau.

-Nu asa repede il ruga ea cu respiratia taiata, haide sa mancam mai intii. Am o foame de lup… am comandat Sukiyaki. E una dintre cele mai delicioase specialităţi japoneze. Si sake, pentru ca meniul sa fie complet.

-Da-mi voie sa te servesc asa cum fac femeile in Japonia.

Si ii puse în faţă câte o tavă mică, aplecându-se ,lasand sa i se intrezareasca sanii prin decolteul adanc. Pe tăviţe, puse câte un bol cu ceai verde şi un prosop fierbinte, făcut sul, într-un coşuleţ.

El se aplecă spre ea şi-i scoase floarea din par, începând să i-l mângâie ritmic, cu nemărginită blândeţe.

palarie-livco-hair-clip-model-8-86800

-Ce mică eşti, murmură el. Şi ce dulce. O adevarata gheisa. Micuta mea gheisa.  Am nevoie de tine .Te doresc. Cred că te-am dorit din prima clipă când te-am văzut. M-ai doborât de pe picioare. Si nu mi-e foame decat de tine. Nu cred ca te-ai straduit atat cu camera asta, costumul si restul doar ca sa mancam impreuna.

Si cu nemărginită dibăcie, începu să-i mângâie pielea mătăsoasă, stârnind senzaţii care o străbăteau ca nişte valuri năprasnice . Era atat de absorbita de el incat nici nu si-a dat seama cand a ramas fara lenjerie .Iar după ce atinseră împreună culmile extazului, rămaseră culcaţi pe spate, cu inimile bătându-le în acelaşi ritm, secătuiţi, împliniţi.

set-sexy-obsessive-alcove-82570

Acum se intreba cine pe cine a sedus de fapt, dar nici nu mai conta. Rezultatul meritase efortul.

Deja se gandea la urmatorul scenariu cu care sa-l surprinda. Si daca tot urmau reducerile de Black Friday putea sa-si cumpere un costum de craciunita ca sa se pregateasca de sarbatori.

Voua va plac jocurile in alcov? Acum puteti sa le condimentati cu ajutorul costumelor si a lenjeriei sexy de la SevenSins. Deveniti fanii paginii SevenSins si veti descoperi super oferte de Black Friday!

4 comentarii la „Micuta gheisa

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.