De ce sa folosesti un Gps tracker pentru business

S-a publicat 09/01/2015 de Rodica Mihaela

Capacitatea de urmarire a vechiculelor prin GPS este chiar uimitoare, fie pentru uz personal sau de business. Pentru uz personal poti sa iti monitorizezi masina personal, daca o folosesc si alte persoane poti sa vezi unde au mers cu ea precum si toate detaliile calatoriei. Un gps tracker este foarte util, mai ales dupa ce ajung si copiii sa isi ia carnetul.
Pentru un business, gps tracker-ele nu sunt doar accesorii ci necesitati. Vezi aici mai multe tipuri de gps tracker. Folosind un gps tracker poti sa mentii un nivel de securitate si monitorizare mult mai mare atat pentru inventarul tau cat si pentru angajati. Multe companii de livrare sau institutii administrative folosesc sisteme gps pentru monitorizare, deseori monitorizare ascunsa, persoana care foloseste masina nestiind ca este supravegheata.

article-gps-benefits-small-business

Multe modele de gps tracker au si un microfon ascuns, astfel se pot si asculta conversatiile din masina. Astfel managementul firmei poate sa monitorizeze activitatea angajatilor sai, precum si vehiculele din dotare. In functie de domeniu aceasta activitate se poate desfasura in diverse moduri. Companiile de transport folosesc ca regula obligatorie un sistem GPS pe fiecare masina in parte, pentru siguranta si monitorizare. Se vede astfel direct traseul urmat, viteza, combustibilul etc. Aceste optiuni depind desigur si de tipul de sistem gps folosit.

Folosind un tracker gps pentru vehiculele afacerii tale poti sa:

  •  iti poti supraveghea angajatii fara ca acestia sa stie acest lucru, poti vedea modul in care lucreaza, cat de eficienti sunt etc.
  • poti sa stii mereu unde sunt vehiculele tale, ai mereu un inventar clar, fie ca vorbim de tiruri, masini de serviciu, taxi-uri sau altele
  • poti sa recuperezi usor orice vehicul furat. Pe langa pierderea propriu zisa a vehicului si relatia ta cu clientii poate suferi din acesta cauza. Cu un gps tracker ascuns poti sa gasesti usor masina furata.

    Track-ing-ul este o modalitate excelenta de monitorizare a vehiculelor pentru orice business, indiferent de profil. Vezi gama de gps track-ere disponibile la iUni!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: