Proiectul „Mediul de Afaceri” pentru studentii din toata tara

S-a publicat 25/02/2015 de Rodica Mihaela

Badge-Mediul-de-afaceri-2015

Astazi vreau sa va povestesc despre un proiect foarte frumos despre care am aflat de la Vlad Palas si pe care il sustin cu tot dragul pentru ca eu cred in tineri si in puterea lor de a schimba lucrurile in bine.

 În perioada 9-13 martie, Societatea Studenților Europeniști organizează Mediul de Afaceri, un proiect făcut de studenți pentru studenți si se adreseaza studenților(la nivel licență sau master)  interesați de sfera business-ului precum și a oportunităților de carieră pe care un proaspăt absolvent le poate explora.

In cadrul evenimentului se vor puncta urmatoarele aspecte: pornirea propriei afaceri, managementul banilor, time management, descoperirea propriilor valori, public speaking, managementul conflictelor în organizație, bunele maniere în afaceri și scrierea cererilor de finanțare.

Sesiunile de training-uri, seminarii şi workshop-uri vor fi susţinute de specialişti din domeniul economic sau oameni de afaceri renumiţi pentru talentul şi viziunea antreprenorialǎ şi cu o bogată experienţǎ practică.

Vor fi prezenți:

Eliade Rotariu (director al firmei de training pentru managerideKlausen), EusebiuBurcaș(fondatorulcompanieiBurcash), Vlad But (Sales & Marketing Manager la Azimut Teambuilding), Ovidiu Oltean (președinte Toastmasters), Anca Șerban (Manierart – Arta bunelor maniere în afaceri), Raluca Mureșan (Psiholog și Coach NLP), Felicia Szucs (specialist în obținerea de finanțări), s.am.d.

Afis-parteneri-media-MDA-2015-final

Înscrierile în cadrul proiectului “Mediul de afaceri 2015” (proiect desfășurat în cadrul Cluj Capitala Europeană a Tineretului2015) se pot face până la data de 5 martie completând un formular prin care se subliniază spiritul antreprenorial și motivația participării la acest proiect pe site-ul proiectului: www.mediuldeafaceri.ro.

3 comentarii la “Proiectul „Mediul de Afaceri” pentru studentii din toata tara

 • Eu îi voi ţine pumnii şi vom fi cu gândul bun către el şi datorită faptului că-l cunosc personal şi mă mândresc cu asta. E un tânăr de toată isprava, aşa cum este şi familia lui. Succes, Vlad..

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  %d blogeri au apreciat: