Camere de supraveghere sau vecinii?

S-a publicat 13/03/2015 de Rodica Mihaela

camere-supraveghere-de-exterior-fix95

Atunci cand e vorba despre siguranta noastra si a familiei noastre nimic nu e prea mult! Asa ca atunci cand ne cumparam o camera de supraveghere de exterior primul lucru la care ne gandim e siguranta familiei si a locuintei noastre. Din fericire acum exista camerele de supraveghere de exterior atat de performante incat poti vedea cine vine la tine, cine da tarcoale locuintei, poti evita musafirii nepoftiti sau iti montezi o astfel de camera si poti vedea daca incearca sa intre cineva in locuinta, in lipsa ta si astfel posibilitatile sunt nelimitate.

Rolul camerelor de supraveghere este acela de ati oferi protectie si de a monitoriza ce se intimpla in locuinta si in afara ei atunci cand nu esti acasa astfel incat tu sa poti dormi linistit oriunde ai fi! La asta sunt buni si vecinii, dar ei nu sunt nici la fel de discreti, nici la fel de silentiosi ca o camera de supraveghere de exterior.

Eu personal as opta pentru o camera de supraveghere de exterior, ca sa pot monitoriza de la distanta ce se intimpla in preajma locuintei mele atunci cand plec in concediu, cand sunt la munca, sau pur si simplu ca sa fiu in siguranta! Acea siguranta pe care un simplu interfon nu mi-o poate oferi, fiindca oricine poate avea acces in scara blocului folosindu-se de binecunoscutele variante: Posta, suntem de la gaze, vrem sa lasam niste reclame, etc. Stiu ca noi am crescut fara interfoane si fara camere supraveghere exterior, dar daca tehnologia ne poate ajuta sa ne simtim in siguranta de ce sa nu o folosim? Doar stim cu totii ca paza buna trece primejdia rea!

Mai ales ca avem de unde alege pentru ca acum exista sisteme de supraveghere complete, camere de supraveghere ip, camere ascunse, camere de interior si exterior, camere pentru masina, asa ca poti opta pentru supraveghere video oriunde ai nevoie.

Voi ce parere aveti despre camerele de supraveghere? V-ati monta o camera de supraveghere in locuinta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: