OOTD-Outfit de toamna

IMG_0702

A venit toamna si chiar daca zilele sunt inca insorite si calduroase, eu care stau intr-o zona de munte(Brasov) sunt mereu pregatita pentru serile racoroase. Asa ca de la 1 septembrie am trecut oficial la garderoba de toamna.

Am haine de toamna dar imi lipsea un pulover calduros si versatil pe care sa-l pot lua cu mine oriunde si care sa-mi incapa in geanta. Asa ca atunci cand am vazut acest pulover superb cu fermoar pe o parte pe Erry.ro Tomorrow`s fashion Store, mi-am spus ca trebuie sa fie al meu, fiindca eram sigura ca va fi piesa de rezistenta a acestei toamne.

IMG_0701

Acest pulover e perfect pentru zilele racoroase si schimbatoare de toamna si poate fi purtat atat cu pantaloni cat si cu rochite. In plus e atat de moale si de calduros incat e o placere sa-l porti. M-am indragostit de el la prima vedere. Imi place ca e simplu si in acelasi timp sic, iar fermoarul auriu pe o parte e un detaliu care il scoate in evidenta.

 IMG_0704 IMG_0708

 

Dupa cum vedeti nu m-am bucurat singura de sedinta foto ad-hoc, l-am avut alaturi de mine si pe baietelul meu Dragos. 🙂

Outfitul este compus din:

-pulover negru cu fermoar Erry by Millo (il gasiti aici)

-tricou in dungi Shein

-Jeansi H&M

-Pantofi sport Intersport

Imi place foarte mult acest outfit pentru ca eu in general prefer stilul sport sau casual si trebuie sa recunosc ca aceste piese vestimentare si luate separat sunt preferatele mele si ma simt foarte bine atunci cand le port.

Puloverul asta e singura piesa care imi lipsea din garderoba pentru ca toamna mea sa fie perfecta si chiar daca e un pic cam scump, va asigur ca isi merita banii pentru ca poate fi purtat in foarte multe combinatii si puteti creea in jurul lui o multime de outfituri.

Astept cu drag parerile voastre despre outfitul ales de mine pentru toamna asta.

 

15 comentarii la „OOTD-Outfit de toamna

  1. Sa stii ca inainte sa citesc articolul m-am uitat la poze si ma minunam de pulover. Am crezut initial ca e o jacheta, asa pare. Eu inca n-am trecut la hainele de toamna, dar nici mult nu mai am. Dimineata si seara car totusi un cardigan in geanta, in cazul in care imi e rece sa il iau repede pe mine :D. Imi place outfit-ul tau, e exact pe stilul meu, mai lejer asa, si neaparat cu adidasi :D.

  2. Pingback: Ce mi-a placut in 2016 | Jurnalul iubirii

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.