Rolul accesoriilor in functionalitatea acoperisului casei

tigla

Alegerea accesoriilor este un pas firesc in crearea unui acoperis perfect functional, dar si atragator din punct de vedere estetic. De ce este important sa alegem cu grija accesoriile? In primul rand, de construirea sistemului complet de acoperis depinde rezistenta in timp a acestuia fata de factorii externi ce pot afecta ireversibil durabilitatea. Ce este cert este ca prin crearea unui sistem etans, practic si estetic, veti fi scutiti de plata unor cheltuieli aditionale dupa montaj, eventuale reparatii inutile etc.

Printr-o etansare corecta, va veti bucura de un consum mai redus de energie, facand economii semnificative la curentul electric, mai ales daca aceasta este modalitatea prin care asigurati incalzirea locuintei pe durata sezonului de iarna.

In momentul selectarii accesoriilor necesare pentru acoperis, acordati atentie in special dimensiunilor fiecaruia. Dimensiunile accesoriilor pot sa va ofere protectia si functionalitatea de care aveti nevoie! De exemplu, opritoarele de zapada sunt fabricate la standarde inalte de calitate, fiind astfel proiectate incat sa respecte un raport echilibrat intre cantitatile de precipitatii sub forma de zapada ce aluneca de pe acoperis si cantitatea ramasa, prevenind o sarcina prea grea de sustinut din partea invelitorii. Sistemul parazapada creat de firma noastra, cunoscut si sub denumirea mai larga de “taietoare” de zapada, prezinta o greutate mica, fiind usor de montat.

Paziile sunt de mai multe tipuri: sub fronton, sub jgheab. Primul tip, executat din tabla plana ca si restul elementelor de tinichigerie, are rolul de a imbraca lemnul la sfarsitul realizarii inchiderilor laterale, de pe margini. Paziile sub jgheab au menirea de a masca streasina de lemn, protejand-o de actiunea distructiva a factorilor externi. Acestea se monteaza de regula la capetele grinzilor.

Alte elemente utile pentru acoperis sunt doliile, glafurile si sorturile de streasina. Cele din urma sunt esentiale pentru directionarea apei si condensului de pe folie ori de pe invelitoare, eficientizand sistemul de drenaj. Coama, care uneste doua ape, este inchisa in mod etans cu ajutorul capacului coama.

Va recomandam sa optati pentru accesorii de acoperis, beneficiind de produse de calitate care pot asigura buna functionalitate pe termen lung a oricarui acoperis nou sau renovat! Daca proiectarea, respectiv montajul pot dura aproape doua saptamani, este posibil ca generatiile urmatoare sa fie recunoscatoare pentru crearea unui acoperis durabil! Asadar, fiti atenti ca elementele sa se imbine functional si vizual, intr-o maniera profesionista. In cele din urma, serviciile de montaj pot face o diferenta uriasa.

Un comentariu la „Rolul accesoriilor in functionalitatea acoperisului casei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.