Becuri led pentru tine

cele mai bune becuri led

Odată cu trecerea anilor gamele de produse pe care le găsim pe piață sunt din ce în ce mai variate. La fel se întâmplă și în cazul surselor de iluminat. Pornind de la becul cu filament, s-a ajuns astăzi la cea mai performantă variantă a sa, și anume la becuri led. Dar și aici există o varietate de opțiuni. Acestea diferă în funcție de specificații, calitate, marcă, preț etc. Iată câteva sfaturi pentru a-ți alege corect sursele de iluminat pentru locuința ta, de la o o echipă de experți. Acestea te vor ajuta în a face alegerea corectă!

De ce becuri led?

Așa cum am spus și anterior, recomandarea noastră în materie de surse de iluminat casa este becul led. În primul rând, prima diferențiere se face în funcție de lumina pe care o emană. Lumina albă sau emană o lumina cu o ușoară tentă de albastru, oferindu-i camerei o tentă rece. Lumina galbenă emană o lumina caldă.

Despre indexul lor de redare

Indexul de redare al culorilor are un grad de important ridicat, deoarece acesta arată eficiența becurilor folosite. În cazul becurilor cu led vorbim despre un coeficient de 80 din 100 posibil, ceea ce indică un grad de eficientă sporit. De asemenea, acesta canalizează lumina în centre de interes, spre deosebire de celalalte tipuri de becuri care împraștie lumina în mai multe părți.

Fără mercur

Unul dintre cele mai importante aspecte pe care le prezintă alegerea acestor becuri led este impactul lor asupra mediului. Becurile led nu conțin mercurc, una dintre cele mai periculoase substanțe existențe, ceea ce la face mult mai favorabile mediului. Achiziționarea de becuri led reprezintă, deci, și un act de resposabilitate socială.

Alege un furnzior care să oferă în primul rând încredere și în al doilea rând diversitate. DiversMarket va pune la dispoziție o gamă variată de surse de iluminat și materiale electrice. Alege diversmarket.ro!

23 de comentarii la „Becuri led pentru tine

  1. Am reusit si eu sa schimb toate becurile, folosind numai becuri led. Sa stii ca mediul online m-a convins sa fac aceasta alegere si ma bucur tare mult. Se vede diferenta.

  2. Deși știu și folosesc becurile led în casă (barul, bucătăria sunt super!), articolul tău m-a ”luminat” și mai mult.
    Felicitări!

  3. stiam eu cate ceva despre avantajele utilizarii becurilor cu led, dar nu stiam ca nu contin mercur. Uite cum invat eu in fiecare zi cate ceva. E bine ca eu am aproape in toata casa becuri cu led. In hol si in dormitorul mamei mai sunt de schimbat si gata.

  4. Sotul meu este preocupat in mod direct de acest domeniu.Mi-a pus becuri led in toata casa si am observat sa se simte in minus la factura de la Electrica. Asta e de bine! 😀

  5. Mi-am achizitionat becuri Led pentru toata casa, sunt intr-adevar economice si prietenoase cu mediul multumita lipsei de mercur.

  6. Noi am facut o investitie si ne-am luat in toata casa becuri led. Nu a mai ramas niciunul vechi. Chiar se simte la factura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.