Christian, poti sa-mi salvezi relatia?

city break in Grecia

Uneori imi spun ca e ultima sansa pentru noi sa ne amintim cine suntem si de ce suntem impreuna. Alteori insa, cred ca e o prostie si ca nici o vacanta din lume nu ne poate salva relatia si atunci imi aduc aminte de vorbele celebrului actor Eugen Cristea atunci cand a fost intrebat ce ia tinut impreuna pe el si pe sotia lui timp de 34 de ani si a raspuns : Vacantele ! Ingrozitor de multe si mi-am dat seama ca asta ar putea fi sansa noastra sa ne redescoperim si sa recastigam acel romantism pe care l-am pierdut undeva intre grija pentru copii si alergatura pentru traiul zilnic.

Povestea noastra de dragoste a inceput frumos intr-o seara rece de noiembrie si a continuat si mai frumos dupa ce am devenit parinti dar..pentru ca exista si un dar in loc de si au trait fericiti pana la adanci batraneti, asa cum se termina toata povestile romantice, a noastra continua intru inertie.

Acum insa avem doua variante :

  1. Las-o ba ca merge asa(eu una nu ma impac nici moarta cu varianta asta)
  2. O escapada romantica, o vacanta ca un colac de salvare

Bine, ar mai fi una : sa-mi iau un amant, fiindca se spune ca un amant poate sa ajute relatia…in ce fel, nu stiu.

vacanta romantica in Grecia

Si cum ma gandeam eu asa la variante, primul nume care mi-a venit in minte a fost Christian, nu Grey( asa ca nu mustaciti va rog)desi n-ar strica sa aducem cateva dintre ideile domnului Grey in dormitor, pentru ca orice ati crede despre el trebuie sa recunoasteti ca e romantic. Cine te mai biciuieste pana la sange dupa care iti daruieste un diamant cat un ou de gasca si te cere de nevasta ? 🙂

Dar nu la acel Christian ma gandeam eu ci la Christian Tour, fiindca daca e cineva in stare sa ne ofere cea mai romantica vacanta, ei sunt aia. Cei 21 de ani in care au oferit oamenilor cele mai frumoase vacante ii recomanda ca fiind cei mai buni si eu chiar am nevoie de cei mai buni.

Sunt o femeie de actiune si nu-mi plac vaicarelile inutile asa ca m-am pus pe treaba in incercarea de a gasi vacanta perfecta pentru noi, de fapt caut oferte city-break, ca de vacanta nici nu poate fi vorba(bugetul bata-l vina).

Desi pare o treaba usoara, nu e, pentru ca exista foarte multe optiuni atunci cand alegi un city break Christian Tour. Noroc ca eu sunt o fire sentimentala. Atentie, am spus sentimentala, nu romantica asa ca am ales cu inima si alegerea a fost simpla. 

city break in santorini

Vom pleca intr-un city break in Grecia. De ce am ales Grecia? Pentru ca ne place sa ne prajim la soare, sa mancam pita, souvlaki si fructe de mare(doar sunt afrodisiace nu?) si sa bem vin rosu, iar Grecia ne ofera toate aceste lucruri cu prisosinta. In plus, aici ne vom bucura ochii si sufletul cu peisaje superbe si vom putea crea noi amintiri care sa ne tina de cald in momentele grele.

De ce sunt atat de sigura ca Grecia e alegerea perfecta pentru noi? Pentru ca am mai fost in Grecia si daca am putea ne-am petrece acolo fiecare vacanta.

vacanta in insula corfu cu christian tour

Am luat bilete de avion Christian Tour si i le-am  strecurat in geanta ca sa le descopere abia maine cand ajunge la munca. Cel mai greu este sa nu suflu o vorba pentru ca sunt atat de entuziasmata ca imi vine sa sar in sus de bucurie.

Mai e atat de putin pana la vacanta in Grecia si eu deja visez la plaje intinse cu nisip auriu, la un pahar sau mai multe de Tsipouro, bautura tranditionala greceasca, care te ajuta sa te relaxezi. Cat despre obiectivele turistice pe care as vrea sa le vedem cel mai mult as spune camera de hotel si restaurantele grecesti( pentru ca dragostea trece prin pat, dar si prin stomac si lui ii place mult de tot sa manance). Asa ca o sa inchiriem o masina din aeroport si o sa ne oprim in cateva insule grecesti foarte frumoase(care merita vizitate macar o data in viata): Corfu, Santorini si Zakynthos, intr-un periplu culinar.

In incheiere, va fac o promisiune: ca o sa va anunt daca ne intoarcem 2 sau…3 din vacanta in Grecia! Si poate ii punem nasi pe cei de la Christian Tour. 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2018

Surse:

ChristianTour.ro

6 comentarii la „Christian, poti sa-mi salvezi relatia?

  1. Daca nici intr-o locatie ca asta, nu se reaprinde scanteia si romantismul, atunci nu stiu unde altundeva unde ar putea fi posibila treaba asta? este o zona superba in care mi-as dori sa ajung si eu tot alaturi de jumatatea mea.

  2. Am ajuns sa iubesc Grecia. Nu stiu daca nu cumva imi place chiar si mai mult decat Turcia. Grecia este frumoasa si accesibila tuturor. Imi doresc si eu sa ajung in Santorini

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.