Cum arata o zi din viata unei mamici de gamer mic

Inainte sa devin mama de baiat foloseam calculatorul doar ca sa ma joc Chicken Invaders si nu aveam nici tragere de inima, nici motive sa fac mai mult de atat. Astazi in schimb nu m-ati mai recunoaste: stiu cand apar ultimele jocuri, ma joc pe playstation 4, in care mi-am investit toate economiile pe ultimii 5 ani si am devenit blogger.

Si toate astea pentru fericirea unui gamer mic. Nu stiu daca s-a nascut asa sau a devenit pe parcurs pentru ca trecerea s-a facut pe nesimtite(de fapt mint, am simtit la buzunar).

Ca sa intelegeti mai bine despre ce vorbesc o sa va povestesc cum arata o zi obisnuita din viata mea, pe ore:

7.00 Suna alarma telefonului, pentru ca nu mai avem ceas demult(de fapt avem dar i-am scos bateriile) semn ca e timpul sa ne punem in miscare. Ma impleticesc pana la baie si la bucatarie ca sa prepar micul dejun, mereu acelasi in zilele saptamanii(cereale cu lapte) din lipsa de timp si in lipsa talentului culinar.

7.30 Incepe operatiunea imbracat si echipat copilul pentru scoala cu caramida, pardon ghiozdanul din dotare.

8.00 Acum ca sunt singura ma asez in fata laptopului cu cafeaua aburinda si incerc sa fiu creativa, in unele dimineti imi iese, in altele nu. Dar acum ma bucur ca am ascultat de copil si mi-am cumparat tastatura SPACER USB multimedia, renuntand la cele ieftine care se stricau cam o data la 3 luni, pentru ca acum treaba merge mult mai usor.

9.00 Ma ia foamea asa ca imi fac un sandvici rapid la sendwich maker si continui ce am inceput, in cazul asta articolul…pe care mi-am propus sa-l termin pana cand vine Dragos de la scoala si acapareaza calculatorul cu al lui Hello Neighbor.

10.00 Azi e randul meu sa gatesc(de obicei gateste mama) asa ca i-au telefonul in mana si ma uit dupa o reteta de spaghete carbonara, pentru ca inclin sa cred ca suntem un pic italieni atat de mult ne plac pastele. Si il sun pe Dragos pe smartwatch sa ma asigur ca e ok.

11.00 Pastele sunt gata si eu am descoperit ca am o problema cu mouse-ul, care fuge pe pagina de zici ca-i apucat asa ca intru repede pe un site binecunoscut de Gaming si imi aleg un mouse optic care arata ca o micuta nava spatiala si profit de ocazie ca sa iau si un PAD pentru Dragos(micul gamer) care s-a plans ca cel vechi nu mai aluneca cum trebuie.

12.00 Tura mea la calculator a luat sfarsit odata cu venirea lui Dragos acasa si dupa ce ne echipam in pijamale, ca sa fim mai comozi, mancam si ne ocupam de teme. Si aici ne bucuram de avantajele tehnologiei, fiindca atunci cand nu stim ceva putem intra pe Brainly.ro ca sa aflam raspunsul.

13.00 Acum ca am terminat cu temele, putem face fiecare ce ne place: asa ca eu ma apuc de citit Hotul de carti si el se joaca Little Nightmares pe playstation. Stiu, stiu, nu o sa iau diploma de mama perfecta pentru ca il las sa joace jocuri pe calculator si pe Playstation, dar el mi-a zis ca vrea sa devina youtuber ca Dashie si CoryxKenshin.

14.00 Intrerup totusi sesiunea de joaca si o inlocuiesc cu una reala, am gasit azi cateva idei tare dragute pe Tikaboo asa ca ne jucam o vreme dea regele, facem baloane de sapun si ne intrecem la Gaseste obiectul. Iar miza finala sunt acadelele si ciocolata calda pe care le primeste castigatorul!

15.00 Cat timp eu imi fac de lucru prin bucatarie, el se uita la filmulete pe Youtube si vorbeste in engleza. Asta ma amuza teribil pentru ca imi dau seama ca datorita tehnologiei vorbeste mai bine engleza decat romana.

16.00 Eu inca ma distrez cu electrocasnicele din bucatarie(ma bucur enorm ca traiesc in timpurile astea, cand totul se face cu o simpla apasare de buton) si acum poti avea Tehnologia la tine acasa cat ai zice: SPACER.

17.00 Profit de faptul ca micul gamer salveaza planeta de zombie si platesc cateva facturi de pe smartphone si nu pot sa rezist asa ca intru si in aplicatia mea preferata Beez Pay si cumpar papuci de casa pentru toata lumea, ca oricum nu mai e asa mult pana la Craciun.

18.00 Iesim afara in noul parc de cartier ca sa ne bucuram de razele soarelui si sa admiram culorile copacilor. Bine, doar eu le admir, in timp ce Dragos alearga non stop. 🙂

20.00 Dupa ce ne intoarcem in casa, ne spalam si revenim la pijamale, ne hotaram sa vedem un film de comedie pe Netflix, dupa care Dragos imi spune ca vrea sa-mi arate ceva si scoate lista pentru Mos Craciun, pe care o citesc amuzata dar si contrariata, desi ma cam asteptam la asta.

Draga Mos Craciun

Te rog sa-mi aduci:

  • 2 jocuri pc: Plants vs Zombies si CRASH
  • 2 boxe si un joc playmobil Ghostbusters
  • si sa o convingi pe mami sa-mi cumpere unul dintre acele scaune gaming pe care i le-am tot aratat. Si daca face asta sa-i aduci si ei o trusa de machiaj ca toata ziua se picteaza pe ochi si ii place si niste Accesorii laptop, ca am tot auzit-o zicand ca vrea asta. Sunt bijuterii nu?

O sa fiu cuminte si o sa iau note bune!

DRAGOS

22.00 Acum putem dormi linistiti dar nu inainte sa va rog sa-mi spuneti de unde pot lua un credit rapid cu dobanda mica, fiindca nu mai am prea mult timp pana cand Mos Craciun bate la usa, scoate jocul din manusa si il da la fiecare, ca sa ajunga gamer mare. 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2019

Surse: Pixabay

14 comentarii la „Cum arata o zi din viata unei mamici de gamer mic

  1. Și eu am un copil gammer si ne certam des pe tema asta a jocurilor. Incerc sa facem un program doar avem personalitate :))

  2. Finutul meu e jucator inrait, de fiecare data cand merg la el imi arata/povesteste chestiile legate de jocuri.

  3. Pingback: Proba 6. “Să trăiesc fără tehnologie? Niciodată!”

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.