Nu vindem ieftin casa bunicilor

Stau câteodată şi-mi aduc aminte ce vremi şi ce oameni mai erau în părţile noastre si mai ales de bunicul, un om vrednic şi cu bunătate, care s-a casatorit de tanar, a avut 5 feciori si impreuna cu bunica mea, o femeie apriga au ridicat o casa din barne (procurate din padurea pe care au mostenit-o de la parinti) cladita cu mainile lor si cu sudoarea fruntii. O casa mica, de oameni gospodari, pe care noi urmasii suntem datori sa o pretuim cum se cuvine asa ca am decis sa o reconstruim, fiindca e mult mai simplu decat sa o consolidam fiind foarte veche.

Decizia nu a fost una pripita, luata intr-o doara ci indelung chibzuita si fara intoarcere abia dupa ce ne-am consultat cu un arhitect si ne-a recomandat sa o reconstruim din temelie si sa luam materialele de la cei mai buni: Casa de comenzi Vindem ieftinUn Concept Unic in ROMANIA prin care putem cumpara materiale de constructii ONLINE.

Aici gasim tot ce ne trebuie si stam fara griji pentru ca ei ne ofera consultanta gratuita, pretul e negociabil, avem si transportul gratuit si riscul la achiziție este zero.

Lucrurile in ziua de azi au devenit atat de simple si avem totul la „botul calului” cum ar zice bunicul meu incat oricine isi poate construi acum o casa fara sa asude sau sa isi rupa carca muncind. In plus, materialele din ziua de azi sunt mult mai trainice si chiar poti construi o casa pentru o viata.

Mi-ar fi placut ca bunicul sa prinda vremurile in care totul se intampla cu ajutorul unei liste bine intocmite si a unui telefon. Atunci ar fi construit nu o casa, ar fi facut 5, cate una pentru cei 5 feciori ai lui.

Asa ca m-am apucat de facut lista cu necesarul de materiale direct pe siteul Vindem-ieftin.ro si arata cam asa:

  • țiglă metalică ca sa nu schimbam tabla în toate zilele
  • foaie rigips, sau fila cum ar zice bunicul
  • tâmplărie PVC ADF si WPC (lemn compozit), sloave necunoscute mie dar tare bune la casa omului
  • piatra naturala de rau, asta i-ar fi placut tare mult bunicului pentru ca e singurul material cu care ar fi fost familiarizat si ar fi zis bogdaproste ca face economie la banii fiindca avea o vorba: îmi ţin socoteala ban cu ban şi huzuresc de bine.
  • si multe alte materiale trebuincioase, care ne-ar fi costat o avere daca nu le luam pe toate dintr-un singur loc

Dupa ce au ajuns cele trebuitoare, muncitorii s-au apucat de treaba si pe locul unde era inainte o cocioabă veche de bârne, cu ferestrele cât palma, acoperită cu scânduri, îngrădită cu răzlogi de brad şi aşezată chiar sub munte, a rasarit o casa mare si luminoasa cu geamuri din termopan, acoperis care rade in soare si o tencuiala decorativa de mai mare dragul.

Atunci eu, pe loc am început a plânge, şi bucuria mea n-a fost proastă. Simteam ca bunicul e acolo in curte si imi zambeste sugubat in coltul gurii, mandru de mine, de noi.

Acum cand povestesc totul pare atat de simplu, dar sa construiesti o casa e mult mai greu decat as fi crezut si dureaza ani de zile ca sa o termini, fiindca banii sunt chivernisiti cu grija, muncitorii buni au cam luat-o la sanatoasa, materialele sunt atat de multe si daca nu gasesti pe cineva care sa te sfatuiasca ce si de unde sa le iei, atunci poti petrece luni bune invartindu-te in jurul cozii.

Cu atat mai mult am apreciat consilierea si faptul ca am gasit toate materialele de constructii de care aveam nevoie intr-un singur loc si nu a trebuit sa umblam de bezmetici dupa ele. Si cel mai mult imi place ca recenziile video de pe site sunt reale si astfel am prins incredere sa comandam de la ei, fiindca altfel fiind vorba de bani multi, agonisiti cu greu, nu prea iti vine sa-i dai din mana asa usor.

Poate va intrebati ce este cu aceste recenzii? Nu sunt nimic altceva decat o strategie inteligenta a celor de la Vindem-ieftin prin care sa se asigure ca marfa comandata a ajuns la destinatie in stare buna. Si un risc asumat, dar cred ca stiu ei ce stiu, daca au ajuns chiar sa-ti dea bani ca sa faci asta.

În sfârşit, ce mai atâta vorbă: Vindem-ieftin iti da inapoi la fiecare comanda 100 de lei bani gheata, daca filmezi descarcarea materialelor pe care le-ai comandat si pui filmarea pe site. Mie mi place ideea foarte mult pentru ca am avut dea face cu multi care promiteau cai verzi si stiti vorba aia: Tot păţitu-i priceput!

Eu am ramas la fel de nepriceputa la cladit case dar am devenit mult mai atenta la oportunitatile oferite de era tehnologiei si acum stiu ca nu trebuie sa te plimbi pe la diversi furnizori ci poti lua totul dintr-un singur loc si astfel sa salvezi si timp pretios si bani, care vorba bunicului, nu cresc in pom.

Pornind de la povestea mea, as vrea sa aflu si povestile voastre pe scurt, daca ati construit o casa, ati renovat una sau pur si simplu va doriti sa faceti asta in viitor, pe ce criterii ati alege materialele de constructii si la cine ati apela pentru sfaturi?

Articol scris pentru SuperBlog 2019

11 comentarii la „Nu vindem ieftin casa bunicilor

  1. Consultanța este foarte importantă de cele mai multe ori. Am aflat multe lucruri utile din articolul tău.

  2. Eu sincer n-as fi vandut niciodata casa bunicilor…cred ca sunt prea multe amintiri acolo care nu se pot rascumpara cu bani

  3. Eu zic că aceste case sunt averile noastre! Ar trebui să păstrăm vie amintirea bunicilor, renovându-le casele- acum sunt o mulțime de materiale de calitate, la preturi foarte bune! Stiam si eu de Vindem Ieftin! Sunt cei mai buni de pe piata romanesca la acest capitol!!!

  4. Pingback: Proba 8. Tradițional sau modern? Cum achiziționăm în 2019 materiale de construcții

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.