Accesoriile de la Meli Melo-o declaratie de stil

Accesorii de la Meli Melo

Atunci cand vorbim despre stil, nu o putem face decat la modul general sau foarte personal pentru ca nu exista doi oameni carora sa le placa aceleasi lucruri in totalitate si fiecare dintre noi are un stil propriu, care ii exprima personalitatea.

Mie de exemplu imi plac hainele pestrite, colorate sau cele all black si le port in functie de starea mea de spirit si de vremea de afara,dar nu renunt aproape niciodata la accesorii, in special la cercei, care am descoperit ca pot transforma o tinuta practica intr-una stralucitoare si jucausa. In plus, accesoriile ma ajuta sa distrag atentia oamenilor de la anumite defecte pe care vreau sa le ascund.

Un truc pe care il folosesc destul de des atunci cand am foarte putin timp ca sa ma pregatesc pentru o iesire sau un eveniment sunt accesoriile de par, in special elasticele, care imi dau un aer chic, tineresc si ma fac sa ma simt ca in adolescenta.

Nu tin sa fiu in pas cu moda, dar ma folosesc de ea si apelez la cateva trucuri stilistice astfel incat sa par mai zvelta, mai inalta, cu talia mai subtire si sa distrag atentia privitorilor de la zonele corpului care ma dezavantajeaza.

Si de cele mai multe ori reusesc sa fac asta cu ajutorul hainelor si al accesoriilor pe care le aleg. Stiu ca o esarfa frumoasa va atrage atentia si va infrumuseta o tinuta banala. Si o port in zeci de feluri, in jurul gatului, pe umeri, in loc de cordon, ca si accesoriu de par sau prinsa de geanta. Am o colectie de esarfe bine alese, care ma scapa de investitii in haine scumpe si ma ajuta sa am acel stil relaxat si chic pe care il invidiam la frantuzoaice.

Tot cu ajutorul esarfelor si al cerceilor imi pot schimba tinuta de zi intr-una de seara in 5 minute. Pentru ca o pereche de cercei lungi si o esarfa aruncata neglijent pe umeri sau prinsa pe cap imi dau un aer boem si doza de incredere de care am nevoie indiferent daca e vorba despre o intalnire cu prietenii, o iesire in oras sau o gala cu pretentii.

Singura regula de la care nu ma abat niciodata: aleg bijuterii si accesorii de calitate, care ma ajuta sa am intotdeauna un look feminin oriunde as merge.

Si un ultim truc: indiferent de accesoriile pe care le aleg, nu uit niciodata sa zambesc, pentru ca zambetul e gratis si e cel mai frumos accesoriu.

Voua ce fel de accesorii va infrumuseteaza ziua(outfitul)?

Articol scris pentru SuperBlog 2019

10 comentarii la „Accesoriile de la Meli Melo-o declaratie de stil

  1. Cel mai mult folosesc cercei ca accesorii, dar și eșarfele îmi plac mult, câteodată pălăriile! Ultima data când am fost la Meli Melo am văzut niște rucsacele foarte frumoase!

  2. Am multe ccesorii pe care le folosesc. Parca fara ele nu pot sa-mi port tinutele. Esafa este singura pe care vara nu o port…dar am una micuta la poseta agatata.

  3. Nu stiu de ce, dar eu am impresia ca nu-mi sta bine cu accesorii. In afara de 2 inele si un lantisor la gar, nu port. Esarfa port iarna, doar pt ca este frig.

  4. Pingback: Proba 22. Accesoriile potrivite momentului

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.