Casa-amanet cumpara electronice la cel mai bun pret al momentului

Viata omului modern nu poate fi perceputa in absenta electronicelor.
Folosim dispozitive in scop informativ, dar si protectiv (a se vedea sistemele de supraveghere ale locuintei). In orice casa poti vedea:
-unul sau doua televizoare inteligente si moderne. Existenta a mai multor televizoare in aceeasi familie se explica prin preferintele diferite ale oamenilor. Cei in varsta se uita la stiri, doamnele la seriale turcesti si telenovele, adolescentii la emisiuni pentru tineret, in timp ce copiii se uita la desene animate.
-tableta este un dispozitiv omniprezent in casa omului, mai ales in familiile cu copii, fiindca este mai usor de tinut in mana decat un laptop. Pe masura ce cresc copiii, isi dovedeste inutilitatea.
-laptop/computer. Computerul portabil este de preferat, fiindca poti lucra cu el oriunde si il poti lua si in calatorii. In plus, laptopul are autonomie. 8 ore de functionare fara sursa de alimentare pot hotari alegerea, mai ales cand caderile de electricitate devin obisnuinta.
O pana de curent afecteaza intreaga munca desfasurata la computer si poate fi salvata pe laptop. In plus, laptopul nu impune un spatiu mare de lucru, fiind suficienta si o masuta plianta cu stabilitate.
Sunt din ce in ce mai numeroase familiile in care fiecare membru are laptopul sau.
-telefoanele mobile. Numai in casele celor foarte batrani, depasiti de tehnologie si ale celor foarte saraci nu exista cel putin un telefon, in rest fiecare membru al familiei are un telefon. Chiar si copiii care merg la gradinita poseda un dispozitiv prin care pot comunica in orice moment cu parintii lor.
Romanii au multe electronice si in perioada sarbatorilor, cand cheltuielile sunt foarte mari sunt dispusi sa vanda sau sa amaneteze din ele.
La urmatoarea adresa virtuala https://www.casa-amanet.com/cumparamelectronice gasesti cumparatorul onest de care ai nevoie.
Este mult mai sigur sa vinzi oficial, adica unei firme cunoscute, care procedeaza legal si nu te inseala, decat unei persoane particulare dubioase care se uita sa ia la un pret de nimic obiectele tale valoroase sau poate comite infractiuni cu acestea, lasand sa planeze asupra ta acuzatia.
Daca ar fi sa vinzi dispozitivele tale unei persoane, trebuie sa stii toate aceste amanunte, la care se adauga urmatoarele:
-oamenii prefera sa cumpere din magazine dispozitive noi, cu termen de garantie generos. Tu vinzi electronice “expirate”, fara sa ii asiguri ca acestea pot fi reparate sau inlocuite, in cazul unor defectiuni.
-fiind optiunea a doua, cumparatorii asteapta sa cumpere pe bani putini telefoane performante sau televizoare si tablete.
-potentialul cumparator se ofera sa vina acasa, sondeaza terenul si dupa cateva luni poate avea loc o spargere a locuintei tale. Multi infractori isi racoleaza viitoarele victime de pe internet, din anunturile de la mica publicitate.
Au fost cazuri in care falsul cumparator nu a cumparat nimic, ci a venit intr-o vizita de evaluare a bunurilor, a asezarii casei si a profilului locatarilor ei.
Cred ca ai inteles toate aceste amanunte si cand vei avea electronice de vanzare, vei parcurge aceste etape care iti aduc cel mai bun pret de pe piata si contribuie la securitatea ta in calitate de vanzator:
1. Vizitezi site-ul firmei Casa-amanet.com si citesti cu atentie informatiile. Vezi ca este un operator amabil de serviciu permanent si il poti intreba ceea ce nu intelegi.
2. Treci in revista bunurile pe care le cumpara Casa-amanet.com. Daca ai si bijuterii din aur, din platina sau din argint, utilizeaza simulatorul electronic si afla cati bani ai de incasat, inainte de a te duce cu bijuteriile la ghiseu.
Pentru electronice sau masina/autoutilitara poti ruga operatorul sa iti comunice un pret in functie de marca, anul de fabricatie si starea masinii.
3. Completezi formularul online de pe site sau ii suni si stabilesti o vizita la ghiseu. Se stie ca acolo duci bunurile si iei in schimb banii in mai putin de 10 minute, fiindca operativitatea lor este proverbiala.
Casa-amanet a pus la punct una dintre cele mai simple vanzari din tara, fiindca nu trebuie sa va prezentati la notariat, sa pierdeti timpul inutil sau sa asteptati sa vi se dea banii. Contractele sunt facute, iar operatorii de la ghiseu se limiteaza la completarea corecta a datelor, banii se afla in casa.
In cazul in care nu va indurati de electronice, fiindca ne despartim din ce in ce mai greu de telefoane, laptopuri, televizoare performante, mai ramane o solutie sa faceti rost de bani: amanetarea.
Amanetarea este avantajoasa, fiindca:
-la sfarsitul perioadei prevazute in contract, iti revendici bunurile.
-bunurile tale sunt pastrate si poti alege sa le amanetezi cand esti plecat departe de casa, sa la asiguri securitatea. Asa poti proceda cu bijuteriile de pret, cu masina, laptopul sau televizorul scump.
-comisionul este foarte mic, adica obtii un imprumut la costuri extrem de mici. Ca punct de reper poti lua suma de 1000 de lei. Imprumutata pe 30 de zile inseamna achitarea a 1090 de lei, ceea ce mi se pare foarte putin comparativ cu o banca.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.