Tratament facial personalizat la TM Beauty Concept

salon brasov

E atat de cald incat nu am chef sa vorbesc de „lucruri serioase”, cum ar fi un cercetător de la Harvard care se ocupă cu studiul fericirii, asa ca o sa va povestesc despre vizita mea la salon si despre cum puteti sa va rasfatati si voi intr-o zi caniculara ca asta, pentru ca tenul nostru are nevoie de ingrijire si de protectie, mai ales ca e expus zilnic la soare, praf si poluare.

Am constatat un lucru si chiar vorbeam si cu fata de la salon ca femeile isi pun gene, sprancene, unghii, acid hialuronic in buze, dar uita un lucru esential, sa aiba grija de pielea lor si cred ca ar trebui sa incepem cu tenul.

Eu am postat mai demult pe Facebook un citat care ma reprezinta: „Cred ca sunt o specie de femeie pe cale de disparitie…Am propriile mele sprancene, gene, buze si unghii.” Si ma incapatanez sa le pastrez. 🙂

Sunt foarte incantata de experienta avuta la TM Beauty Concept, un salon din Brasov, str.Ioan Popasu, Nr.23, un loc foarte frumos, unde odata intrata m-am simtit ca si cum am scapat de toate grijile si mi-am lasat problemele afara, iar fata de acolo m-a facut din prima clipa sa ma simt binevenita.

Mi-a placut tot la salon, de la decor, la miros si mai ales mi-a placut faptul ca fiecare tratament facial e personalizat in functie de persoana si de nevoile pielii ei.

Bineinteles ca m-am bucurat sa aflu ca pielea mea arata bine, pentru cei 45 de ani pe care ii am, dar e si normal pentru ca am grija de ea, poate nu asa mult cum ar trebui, dar stiti ca imi plac cremele, serurile si produsele cosmetice in general si ca le folosesc, nu doar vorbesc despre ele.

Insa, sa ne intoarcem la tratamentul facial personalizat, care a fost woow si pe alocuri surprinzator, o sa vedeti imediat de ce.

A inceput cu o demachiere dubla fata, gat si decolteu, pentru ca eram data cu ruj, mascara si un BB Cream cu factor de protectie solara, dupa care a continuat cu o exfoliere unde a folosit o masca enzimatica si a trecut la curatarea tenului cu ultrasunete(asta stiam cum e ca am mai facut si te scapa de cosuri si de punctele negre).

Insa cel mai tare mi-a placut masca hidrogel, care avea consistenta de budinca si petale de flori si se aplica pe toata fata inclusiv ochi si buze(e primul salon la care am vazut o masca aplicata asa).

Am stat cu masca asta pe fata 20 de minute si in timpul asta am fost rasfatata cu masaj facial, decolteu si scalp(cu piepteni si cu role de jad) foarte fain. Iar peste masca asta a pus si o masca neagra cu pietre de jad care ajuta la indepartarea oboselii, sinuzita si relaxare.

Iar la final am avut parte de un tratament delicios de exfoliere si hidratare buze, cu zahar, de o crema contur ochi aplicata ca o mangaiere, nu cum o aplic eu pe fuga, crema cu SPF, pentru protectia tenului si adevarul e ca era o caldura afara de ma topeam la propriu si un spray de hidratare si stralucire si credeti-ma ca atunci cand am iesit din salon la soare te puteai uita, dar la mine ba. 🙂

Cred ca o sa-l duc si pe Dragos sa-i faca si lui un tratament facial personalizat pentru acneea adolescentina care si-a facut simtita prezenta de curand.

Voi mergeti la salon sau preferati tratamentele cosmetice aplicate acasa?

4 comentarii la „Tratament facial personalizat la TM Beauty Concept

  1. Ah, ce mult îmi plac ședințele acestea!

    Și ție, căci se citește pe fața ta, înainte să citesc articolul 🙂

    Să-ți fie cu folos!

    Abia aștept să ajung și eu la salonul meu preferat!

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.