“Atipic Beauty” 2014, Supported by Alin Gălăţescu!

S-a publicat 09/03/2014 de Rodica Mihaela

10000245_10203244647255235_222625515_n

Miercuri 12 martie 2014, începând cu orele 19,30, Asociaţia OPEN YOUR HEART  desfăşoară a treia ediţie a show-lui  “Atipic Beauty” 2014, Supported by Alin Gălăţescu! Gazda evenimentului este  Rin Grand Hotel.

Modele în scaun rulant

 Atipic Beauty este o campanie concepută ca o serie de evenimente de modă care să se desfășoare anual sau cu o frecvență mai ridicată. Show-urile aduc pe podium modele în scaun rulant. Fiecare model este însoţit de o persoană publică/vedetă autohtonă în prezentarea pe care o face. Astfel, s-a evitat o posibilă aparență de proiect de tip „ei versus noi” și s-a creat ideea de coeziune.

Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Există în alte ţări evenimente destinate persoanelor cu dizabilităţi, dar conţinutul este diferit, au structura unui concurs de miss. S-a ales această formă de a promova Atipic Beauty considerând că societatea românească nu este pregatită să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi.

După cele două ediţii desfăşurate (prima în 11 iulie la Rin Grand Hotel şi a doua în 30 octombrie la Hotel Opera Plaza din Cluj) “Atipic Beauty” a revoluţionat în România termenul  “persoane cu dizabilităţi”.

Show-ul este prezentat de Cosmina Păsărin pentru a treia oară. Dorim să menţionăm că toate persoanele implicate în desfăşurarea Atipic Beauty activează în formă de voluntariat.

Alin Gălăţescu  asigură partea de styling în cadrul evenimentului.

Campanie susţinută de 12 designeri

Două elemente inedite cuprind a treia ediţie “Atipic Beauty”.  Primul îl reprezintă campania “O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată”.

În campanie sunt implicaţi 12 designeri vestimentari, care vor realiza 12 rochii pentru cele 12 modele “Atipic Beauty”. Fiecare rochie va fi personalizată ţinându-se cont şi de dorinţa modelului. La finalul show-ului “Atipic Beauty”, din 12 martie 2014, modelele în scaun rulant se vor bucura primind în dar aceste rochii.

Cei 12 designeri şi cele 12 persoane publice care se implică în proiectul Atipic Beauty şi campania „O rochie specială pentru o frumuseţe adevărată” sunt:

 1. Giulia – || R’Ias Couture
 2. Alexandra Uşurelu -Simona Semen
 3. Bianca Ioniţă – || Agnes Toma
 4. Maria Radu – || BienSavy
 5. Raluca Lăzăruţ – || Rhea Costa
 6. Ailyn ll Rozalia Bot
 7. Ioana Blaj – || FeMale
 8. Crina Semciuc -|| Laura Lazăr
 9. Elena Voineag – || Otilia Brăiloiu
 10.  Jazzy Jo – || Gabriela Atanasov(Sweet Paprika)
 11.  Alexandra Ungureanu || Sandra Galan
 12.  Ana Maria Stancu || Norina Stoica

Colaborarea designerilor în “Atipic Beauty” manifestă dorinţa acestora de a redefini ideea de frumuseţe şi perfecţiune prin realizarea unor ţinute pentru persoanele cu dizabilităţi,  astfel se doreşte schimbarea ideilor preconcepute.

ersoanele cu dizabilităţi,  astfel se doreşte schimbarea ideilor preconcepute.

Deşi suprafaţa activităţilor organizaţiei Open Your Heart reflectă partea de fashion, preocupările acesteia sunt strict legate de incluziunea socială a  persoanelor cu dizabilităţi.

Al doilea element “Atipic Beauty” inedit constă în faptul că organizaţia Open Your Heart  vine în sprijinul persoanelor cu dizabilităţi prin parteneriatul cu Compania CGS România,  cel mai mare furnizor de soluţii de outsourcing prezent pe piaţa românească. Acest parteneriat include preluarea spre angajare a persoanelor cu dizabilităţi recomandate de Open Your Heart. Este un pas important care s-a făcut având în vedere cât de dificil este la acest moment să angajezi aceşti oameni. Compania CGS România nu cere experienţă în muncă, activitatea ce urmează a fi prestată de posesorii de scaun rulant este strict muncă de birou, programul poate fi flexibil, iar locurile disponibile sunt nelimitate. În România, activitatea CGS este organizată în trei centre, respectiv în București, Brașov și Sibiu.

Toate spaţiile din cadrul CGS România sunt accesibilizate conform nevoilor posesorilor de fotolii rulante.

În cadrul evenimentului are loc o expoziţie de pictură sub semnătura Anca Irina Lefter.

Lavinia Pârva, Maria Radu şi Alexandra Uşurelu  sunt prezente la eveniment pentru a  încânta publicul cu piese îndrăgite.
Sponsorii evenimentului:

Rin Grand Hotel

CGS

DPD Dynamic Parcel Distribution S.A.

Pharma Telnet

Partenerii evenimentului:

GOPRINT

Max Factor

Geta Voinea Hair&Beauty Salon

„Oriflame prin Roxana Dumitru – Director Independent ”

Partenerii media:

Revista Avantaje

Ziarul Puterea

Preşedinte: Coman Iuliana Magda,

Telefon: 0767.26.78.71

http://atipicbeauty.wordpress.com/

e-mail: openyourh@ymail.com

2 comentarii la ““Atipic Beauty” 2014, Supported by Alin Gălăţescu!

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  %d blogeri au apreciat: