BIDBOND te ajuta sa participi la licitatiile publice

BIDBOND
Lucrez la o firma de vanzari-intermedieri si in fiecare zi ma ocup de licitatiile publice desfasurate pe SEAP. Dar nu e deloc usor sa obtii anumite contracte care presupun castigarea unor sume mari de bani pentru ca nimeni nu le ofera pur si simplu unei firme doar pentru ca a auzit ca e buna, ci aceste contracte se castiga in urma unei LICITATII PUBLICE si in urma indeplinirii unui set de conditii si a oferirii de garantii. In afaceri nu se face nimic fara garantii si iata ca, si in domeniul licitatiilor publice e la fel, motiv pentru care un rol important il joaca borkerii de asigurari prin intermediul carora poti sa inchei diferite asigurari de garantii necesare. Si cred ca ar trebui sa apeleze la ei orice firma care vrea sa castige aceste licitatii.
Iar BidBond este cea mai buna firma de brokeraj care se ocupa cu asa ceva.
Prin intermediul lor poti incheia:
BID BOND- GARANTIA DE PARTICIPARE LA LICITATII– reprezinta o alternativa la Scrisoarea de Garantie Bancara sau la viramentul bancar in favoarea autoritatii contractante, pentru participarea la licitatii. Garanţia de participare se constituie prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis o societate bancară ori de o societate de asigurări. Un astfel de BID BOND se incheie pe o perioada de 6 luni, putand fi prelungit.

Avantajele Asigurarii de Garantie pentru participarea la licitatie sunt:

a) facilitarea participării la licitaţiile publice;

b) deblocarea sumelor constituite ca garanţie de participare;

c) neafectarea capitalului de lucru, prin neconstituire de cash colateral;

d) timp redus de emitere a garanţiei, faţă de procedurile bancare.

e) costuri reduse

Si astfel ca antreprenor, esti ferit de riscul ca ofertantul sa isi retraga oferta sau sa nu ofere garantia de buna executie sau chiar sa refuze semnarea contractului castigat prin licitatie pentru ca ofertantul nu poate participa la licitatie daca nu are aceasta asigurare incheiata.
De asemenea BidBond iti ofera si alte tipuri de asigurari pentru a te proteja:

Garantia de buna executie ( PERFORMANCE BOND)  este instrumentul de garantare solicitat companiilor care semneaza un contract de achizitie publica.

Aceasta garantie reprezinta un angajament ferm si irevocabil asumat de Asigurator in numele Asiguratului privind plata in favoarea Beneficiarului a unei despagubiri in limita sumei asigurate, in situatia in care Asiguratul nu isi indeplineste obligatiile asumate prin contract.

Beneficiarul contractului are astfel la dispozitie o garantie certa care il protejeaza fata de riscul neindeplinirii sau indeplinirii necorespunzatoare a obligatiilor contractuale asumate de Asigurat prin contract pe toata perioada derularii acestuia.

Asigurarea de buna executie pentru perioada de notificare a defectelor ( asigurarea de intretinere si mentenanta – MAINTENANCE BOND) vine in completarea asigurarii de buna executie, Performance Bond, si acopera perioada de intretinere post executie, daca aceasta perioada a fost prevazuta in contractul initial.

Scopul Garantiei de Buna Executie aferenta perioadei de notificare a defectelor (Maintenance Bond) este de a asigura Beneficiarul ca Asiguratul/Executantul va remedia orice defecte aparute dupa finalizarea contractului sau isi va indeplini toate obligatiile contractuale ce deriva din clauzele contractului ce fac referire la perioada de notificare a defectelor.

Garanția de restituire a avansului (Advance Payment Bonds) – garantează restituirea de către debitor a sumelor pe care creditorul le-a plătit sub formă de avans pentru prestarea serviciilor sau achiziționarea unor produse.

Nu ezita sa apelezi la ei pentru ca au experienta si resursele de care tu ai nevoie. Si in plus aici vei avea parte de consiliere personalizata adaptata nevoilor tale si de solutii rapide si ieftine.

 

14 comentarii la „BIDBOND te ajuta sa participi la licitatiile publice

  1. Ma bucur ca ti-am citit articolul si ca am aflat despre aceasta firma. Cu siguranta atunci cand voi avea nevie, voi apela si eu la ei.

  2. Este pentru prima data cand am auzit de aceasta firma si de acest serviciu. Cred ca este o unealta foarte buna pentru cei la inceput de drum, pentru antreprenorii noi. 🙂
    Interesant articolul, felicitari!

  3. E bine ca tu aduci tot timpul ceva nou pentru noi. Ma bucur ca am citit despre aceasta firma, sunt intr-un moment cand nu se stie inca, dar s-ar putea sa fie un broker mai bun ca multi altii pe care ii cunosc eu. O zi frumoasa sa ai!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.