Despre progresele tehnologice ale televizoarelor de azi

S-a publicat 27/09/2014 de Rodica Mihaela

Privitul la televizor este o experienta pe care au in comun majoritatea copiiilor, dar si a adultilor. Este ceva confortabil, usor de accesat, atractiv si accesibil din punct de vedere financiar. Televizoarele pot sa fie extrem de educative si distractive pentru copiii de pretutindeni. Sa privim in randurile urmatoarele cateva dintre cele mai recente progrese tehnologice implementate in aceste dispozitive electronice. Vezi aici televizoare in Cluj Napoca, potrivite pentru orice locuinta sau spatiu!
TV Time

Astazi televizoarele ofera un aspect tot mai apropiat de realitate, cu o paleta de detalii incredibile, ce te transpun efectiv in lumea prezentata pe ecran. Astfel, ca utilizatori putem sa ne bucuram de filme 3D pe Blu-ray, de emisiuni TV 3D si chiar inregistrari online, tot 3D. Campul nostru vizual va fi cu siguranta impresionat.

Insa nu doar imaginea este cea care trebuie sa ne fascineze – tocmai de aceea, modelele recente de televizoare reusesc sa proceseze semnalul sonor pentru a recrea o experienta audio de exceptie. Se obtine deseori un sunet surround clar si puternic, la 360 de grade. Intreaga gama de frecvente va fi redata corect, pentru ca noi, detinatorii acestor aparate, sa fim cu adevarat captivati de orice tip de continut tv urmarim.

Progresele tehnologice nu se incheie totusi la nivel de sunet si video – pornirea rapida este o functie extrem de utila, din segmentul de accesibilitate. Uneori chiar si in mai putin de doua secunde putem sa ne bucuram de lucrurile de mai sus. De asemenea, intr-o secunde putem fi pe internet, accesand materialele video preferate. Totul este mai rapid, mai stabil si mai intuitiv decat oricand pana acum.

Alte progrese tehnologice la nivelul televizoarelor moderne includ:
– posibilitatea de a distribui continutul preferat pe retelele sociale
– comunicarea prin Skype, cu ajutorul camerelor Full HD incorporate
– raportul de contrast dinamic, de peste 1 milion
– diagonale de peste 215 cm
– luminozitate de trei ori mai buna decat cea a modelelor standard, de acum cativa ani
– rezolutii de peste 8 milioane de pixeli.

Asadar, la urmatoarea achizitie de acest tip, trebuie sa facem cu adevarat o selectie potrivita nevoielor noastre. Optiunile sunt nenumarate – functii la care nici nu ne-am gandit sunt deja de mult timp implementate, totul pentru o vizionare mult mai captivanta si mai atragatoare. Gasiti aici modelele de televizoare potrivite si bucurati-va de aceste incredibile progrese tehnologice!

Selgros Cluj Napoca
Produse alimentare si nealimentare
Calea Someseni nr.8 Cluj Napoca,400388 , RO
Tel: 0264 503 000
Fax 0264 503 199

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: