Daca nu am avea scaune pe ce am sta?

S-a publicat 14/01/2015 de Rodica Mihaela

Nu cred ca exista o persoana care sa nu foloseasca un scaun cel putin odata pe zi. Fie ca suntem acasa, in living, in bucatarie, fie la birou, la munca, intr-un magazin, in cabinetul dentistului, in asteptare la vreuna din institutiile statului, intr-o zi, fiecare dintre noi folosim un scaun cel putin odata. Sunt obiecte de mobilier foarte utile, desi multi le categorizeaza ca inconfortabile. Bine, daca stam sa comparam un scaun cu un fotoliu sau cu o canapea, poate ca ar avea dreptate, insa la fel de bine am putea compara un peste cu un arici, si am spune ca ariciul e mai bun pentru ca are tepi. Criteriul acesta nu este valabil, desi exista o multime de tipuri de scaune, multe dintre ele sunt chiar si mai confortabile decat o canapea. Vezi aici o gama larga de scaune!

FamilyChairs_black

Scaunele fac parte din istoria noastra, exista de mii de ani, in diferite forme, iar pe parcursul istoriei le-am dezvoltat, le-am facut mai confortabile si am creat mai multe tipuri, pentru diverse activitati si spatii. Scaunul a fost in trecut un loc de cinste, doar conducatorii si aristocratia aveau un asemenea loc de sezut.

Dar sa revenim la intrebarea initiala, daca nu am avea scaune pe ce am sta? La birou, fara un scaun ergonomic ce am face, la masa din bucatarie, la un restaurant fara scaun ce am face? Am sta pe perne cum fac orientali ar spune unii, si nu ar fi deloc rau, s-ar putea, dar nu cred ca o sa se intample. Scaunele fac parte din lumea moderna, din lumea noastra moderna, sunt obiecte de care avem nevoie si pe care le folosim in fiecare zi, multi dintre noi timp de multe ore, in timp ce scriu aceste cuvinte stau pe un scaun si probabil si tu faci acelasi lucru in timp ce citesti aceste randuri. Scaune vom avea mereu, singurele lucruri care se vor schimba vor fi forma, materialele si nivelul de confort pe care ni le ofera, asa ca spre scaune mai bune si mai comode in viitor!

 

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: