Transpiri excesiv?

S-a publicat 08/02/2015 de Rodica Mihaela

Se întâmplă uneori să avem zile foarte active, care ne solicita corpul şi ne face să transpirăm. Avem zile de vară în care soarele ne dă mari bătăi de cap. Dar ce ne facem atunci când corpul nostru nu ne mai ascultă şi transpira excesiv?

Transpiraţia nu este nici pe departe plăcută, şi deşi este benefică pentru organism, deoarece elimina toate toxinele din corp, ne poate face să ne simţim neplăcut în jurul celorlalţi. Această senzaţie de jene se accentuează şi mai mult pe timpul verii, când soarele nu mai este atât de iertător cu noi.

Din fericire, pentru cei care transpira excesiv şi din cauza acestei probleme prefera să se ascundă în casă şi să se izoleze faţă de ceilalţi, medicina modernă a găsit o soluţie care să ne ajute să scăpăm de transpiraţia excesivă.

De astăzi putem scăpa de transpiraţia excesivă cu ajutorul toxinei botulinice. Pentru a-şi face efectul aceasta toxină are nevoie de câteva zile, iar efectul ei va dura o perioadă de timp cuprinsă între 6 şi 8 luni.

Acest tratament ne poate scăpa de transpiraţia excesivă şi poate aduce bucuria în vieţile noastre, ne poate schimba starea de spirit şi înfrumuseţa zilele.

Injectarea toxinei botulinice nu este indicată în cazul femeilor gravide şi nici în cazul persoanelor care urmează tratamente penicilina, chinina, aspirină, anticoagulare. Tratamentul este stric interzis în cazul persoanelor care sunt alergice la albumina.

Pentru mai multe detalii despre injectarea toxinei botulinice, despre echipamentele folosite şi despre preţurile unei asemenea operaţiuni accesaţi site-ul: www.dr-renert.com. Acesta operaţiune este executată cu profesionalism de medicii de la Clinica Dr. Renert Gad.

Clinica DR. Renert Gad este una din cele mai bune clinici de chirurgie estetică, care se bazează pe profesionalism şi pe încrederea dintre pacient şi medic.

Alege să te bucuri de viaţă şi de soare, nu lăsa transpiraţia să te împiedice să faci asta.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: