Ce este o somiera

Cand aud cuvantul somiera multi oameni sunt confuzi, se gandesc la tot felul de lucruri tehnice, poate la ceva aparate tehnologice de ultima ora cu care nu sunt ei familiarizati, se gandesc la foarte multe lucruri complet opuse de ce este o somiera cu adevarat. Am intrebat cativa indivizi ce este o somiera si am primit cateva raspunsuri mai bune ca perlele de la bacalaureat. Diferite tipuri de somiere gasesti la Tamos.ro, in categoria de saltele, un indiciu a ce este o somiera cu adevarat.

somiera-rabatabila

Daca cautam cuvantul somiera in dictionar primim o definitie mai tehnica dar destul de explicita. O somiera este o retea elastica de sarma, sau de arcuri fixata pe cadrul patului, peste care se aseaza salteaua. Practic, ca sa nu fim prea tehnici, somiera este un suport peste care se aseaza salteaua. Majoritatea dormitoarelor moderne sunt doar suporturi laterale, astfel, folosind o somiera intreaga greutate a saltelei este suportata de somiera nu de pat. Pe langa acest lucru somiera permite si aerisirea mai buna a saltelei.

Somiera este un simplu suport ce suporta salteaua si intareste salteaua, in ideea in care fiecare saltea are zone unde este supusa la presiuni mai mari, precum zona mediana a corpului, astfel somiera ajuta mult la modul in care te sustine salteaua. Folosind o somiera, poti prelungi considerabil viata saltelei tale.

Sper ca misterul somierei a fost deslusit, desi suna putin ciudat, este un cuvant imprumutat din limba franceza, somiera este un obiect simplu ce se gaseste de regula la orice magazin de mobila. Nu toata lumea alege sa foloseasca o somiera, insa avand in vedere modul in care sunt construite dormitoarele de astazi, cred ca un astfel de produs poate ajuta mult nu doar la suportul saltelei dar si la calitatea somnului si a modului in care te odihnesti. Sunt mai multe tipuri de somiere – vezi cateva exemple la Tamos.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

Publicitate

Un comentariu la „Ce este o somiera

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.