Dezinfectia periodica – necesitate, nu moft

servicii de dezinfectie

Nu trebuie sa ne jucam cand vine vorba de sanatatea noastra – igiena este factorul cel mai important cand vine vorba despre sanatate si de ea trebuie sa ne ingrijim prima si prima oara. Nu doar de igiena corporala, ci si de igiena locuintei in care traim si a gradinii care o inconjoara – deoarece este important si mediul care ne inconjoara si in care petrecem cel mai mult timp.
Pentru ca este mai bine sa previ decat sa tratezi, asa si eu recomand sa se efectueze o dezinfectie profesionala periodica a locuintei. Dezinfectia reprezinta intrebuintarea diferitelor metode pentru decontaminarea, cu scopul de a distruge formele adulte si de rezistenta a microbilor din aer, de pe obiecte, tegumente si instrumente. Se folosesc agenti fizici (raze solare, ultraviolete artificiale) si chimici. Obiectivul acesteia este de a preveni infectiile si bolile transmisibile.
Nu va ganditi ca puteti sa realizati singuri o astfel de procedura. Pentru dezinfectie sau deratizare profesionala este nevoie sa apelam la specialist in acest domeniu. Astfel de specialisti sunt cei de la compania DDD – care se adreseaza atat institutiilor publice de stat cat si persoanelor juridice, avand domeniul de activitate atat in sectorul alimentar, cat si non alimentar.
Nu te gandi ca vei cheltui o avere – compania DDD ofera preturi servicii deratizare la preturi foarte accesibile. Asa poti face o investitie buna pe termen lung. Bineinteles, preturile serviciilor difera, dar gasiti mai multe detalii pe site-ul companiei, plus o lista intreaga de preturi.
Concluzia mea este ca dezinfectia periodica este o necesitate si nu un moft. Iar cu ajutorul specialistilor de la DDD, va puteti bucura de o locuinta mai curata si igienizata, in compania celor dragi. Specialistii lor vor alege impreuna cu dumneavoastra varianta prin care se va realiza procedura de dezinfectie. Deci beneficiati si de un fel de consultanta pe aceasta cale, ca sa stiti ce servicii sa cereti si pe viitor.

10 comentarii la „Dezinfectia periodica – necesitate, nu moft

  1. Igiena locuinței r foarte importanta asa ca trebuie sa apelăm.la astfel de servicii pentru rezultate eficiente.

  2. stiu ca exista si o lege care obliga toate firmele sa faca dezinsectii, dezinfectii si deratizari la anumite intervale de timp si, daca vine un control, si nu au actele care sa dovedeasca treaba asta, se aleg cu amenda. Eu sunt perfect de acord. Sanatatea noastra este foarte importanta.

  3. La mine ar trebui sa fie dezinsectie in fiecare zi,am cativa vecini certati cu curatenia si gandacii forfotesc pe casa scarii si trec si prin usa metalica,ma dispera si anul asta s-a facut dezinsectia de doua ori deja!

  4. Sunt constienta ca aceasta este o necesitate. Am avut contact cu firme care lucrau in alimentatie si stiu cat de important este acest detaliu

  5. Probabil multor li se va parea scump acest proces dar periodic este nevoie pentru a indeparta tot felul dde insecte sau microbi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.