Cum alegem cele mai frumoase usi de interior

usa3

Atunci cand te muti intr-un apartament sau intr-o casa noua, primul lucru pe care il observi sunt usile, care pot da un aer stilat sau un aspect neplacut unei case, atunci cand sunt vechi, decojite, vopsite in culori urate.

Mai mult decat atat, daca nu se inchid bine, poti sa iti pierzi banii pe sub usa, odata cu caldura din incapere.

Cele mai multe apartamente situate in blocuri vechi sau in case la fel de vechi au usi de interior cu multi ani in spate, pentru ca inainte lumea punea mare pret pe rezistenta unui obiect, fie el mobilier, masina, usa, pe care il cumpara, mai mult decat pe partea estetica(cat de frumoasa e usa respectiva).

Dar acum traim intr-o epoca in care ambele aspecte sunt la fel de importante si ne dorim usi frumoase si trainice.

Insa cum le alegem astfel incat sa fim siguri ca nu dam gres si ca intretinerea si reparatia lor pe termen lung nu se va dovedi mai costisitoare decat ne-am imaginat, asta e alta poveste si cred ca cea mai buna solutie ca sa fim siguri ca am ales usile potrivite pentru casa noastra este sa ne documentam temeinic inainte de a cumpara ceva si sa apelam la o firma de incredere ca: Usi-bune.ro, care chiar fac ceea ce spune numele lor, adica usi bune si executa la comanda usi interior din lemn, usi exterior din lemn stratificat, usi interioare furniruite, cu furnir natural, scari interioare si balustrade din lemn. Iar faptul ca sunt facute la comanda, exact pe marimea care trebuie iti ofera siguranta ca se vor inchide etans, ca vor fi exact pe gustul tau si ca nu vei avea neplaceri din cauza modificari golurilor de usi.

Pentru camere e bine sa alegi intotdeauna usi rezistente, tip panou, care nu se modifica in timp astfel incat le poti pastra o viata. Iar daca iti doresti o izolare termica si fonica buna trebuie sa alegi usile din lemn masiv sau stratificat, panouri sau HDF.

usa1-2

 

Multa lume alege usile termopan, pentru ca sunt la moda, izoleaza fonic si termic destul de bine, dar in timp se vor dovedi o investitie paguboasa, deoarece sunt mai putin rezistente si cedeaza destul de usor.

Pentru dressing, bucatarie si debara, cele mai bune usi sunt cele pliante, pentru ca nu ocupa spatiu.

Eu am ales cateva usi de interior de pe site, care mie imi plac foarte mult, atat estetic, cat si din punct de vedere al materialelor din care sunt facute, ca sa iti faci o idee asupra usilor care sunt acum la moda, dar poti alege si comanda orice fel de usa vrei. Atunci cand iti doresti mai multa lumina in incapere, e bine sa alegi o usa cu geam.

Daca alegi usi bune de interior de la bun inceput vei fi foarte multumit de ele ani buni de acum inainte, mai ales ca cele din lemn masiv nu se demodeaza niciodata si iti pastreaza camerele calde si confortabile, completand cu succes celelalte elemente de design din incapere. Pentru ca atunci cand alegi usile trebuie sa ti cont de alte doua lucruri din acea incapere: culoarea podelei, a parchetului, mochetei, dupa caz si de culoarea zugravelii, de aceea e bine ca usile sa le alegi la urma, daca nu ai cu tine un designer de interior, sau nu te inspiri de pe siteuri de profil si astfel nu vei mai fi nevoita sa schimbi usile atunci cand vrei sa redecorezi casa.

Usile sunt un element esential intr-o casa si trebuie alese in functie de stilul tau, de buget, de trenduri dar si de rezistenta in timp, pentru ca acum, cand gasesti atat de multe optiuni pe piata e din ce in ce mai greu sa alegi lucruri de calitate pentru ca multe iti fura ochii si ajungi sa le cumperi la primul impuls. De aia e foarte important sa alegi o firma buna ca usi-bune.ro, pentru a nu avea surprize mai tarziu.

usa5Voi cum ati ales usile? V-a fost usor sau greu? Daca aveti nevoie de o usa de interior buna si trainica, nu ezitati sa-i contactati pe cei de la Usi-bune.ro:

 

Usi de interior si exterior din lemn Magazin Colentina:
Sos. Colentina, nr.331 A, sector 2, Bucuresti
Tel. 021 2411353
Tel. 0723 184995
Viorel Cozma

Magazin Valea Cascadelor:
Str.Valea Cascadelor, nr.23, sector 6
Expotop Construct, stand A3
Tel.0763 681190
Eugen Oprescu

E-mail: office@usi-bune.ro

 

 

20 de comentarii la „Cum alegem cele mai frumoase usi de interior

  1. Suntem inca la partea de proiectare a casei dar cu siguranta va veni momentul cand va trebui sa aleg si acest aspect. Notez adresa si nr de telefon in agenda pentru cand voi ajunge la mom respctiv. Mersi!

  2. Am ales ușile interioare din lemn și nu m-am înșelat asupra lor.
    Cred că știu magazinul de uși de exterior și interior din lemn din Colentina. Sunt de calitate.

  3. Doamne, imi amintesc cate bătai de cap mi-au dat si mie ușile atunci cand am facut interioarele la casa 🙈
    Acum nu prea imi place modelul ales 😂😂
    Mersi de pont

  4. Noi inca nu am schimbat usile dupa ce am cumparat apartamentul, dar avem de gand in curand. O sa tin cont de recomandarea mea.

  5. Avem in plan o renovare a apartamentului si vreau sa schimb si usile, prefer ceva mai deschis, pentru ca unde am renovat deja e pe alb si gri

  6. Eu am ales sa fac usile pe comanda. Cred ca a fost o alegere inspirata petru ca au iesit exact cum mi-am dorit!

  7. Si eu mi-am schimbat recent usile de interior si chiar imi place sa fie o oarecare unitate. Am vazut pe site niste usi dragute

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.