La Femme-feminitate si eleganta la superlativ!

rochie_corai_lalea_gw1001

Intotdeauna am admirat stilul, eleganta si feminitatea femeilor din trecut, care stiau sa poarte orice haina ca pe o a doua piele, stiau ca nu este nevoie sa porti haine decoltate ca sa fi feminina si atragatoare pentru ca atitudinea potrivita te fac memorabila in ochii celorlalti.

Pentru asta am ales in ultimul timp mai multe outfit-uri elegante, feminine. Si recunosc ca ma fac sa ma simt mai atragatoare ca niciodata!

Iar cei care ma cunosc stiu deja ca urasc sa fac cumparaturi in magazinele clasice pentru ca nu suport aglomeratia, nu-mi place sa fiu conditionata de ora si sa pierd timpul. Asa ca aleg intotdeauna sa cumpar ceea ce imi place dintr-un magazin de haine online. Si cum stiti ca sunt o norocoasa de felul meu, am gasit magazinul online perfect pentru mine, care are cele mai frumoase si elegante haine pe care le-am vazut pana acum. Si am si argumente pentru ceea ce spun.

O sa vi le insir aici si daca dupa ce termin nu vi se par suficiente va dau voie sa ma contraziceti, dar nu inainte sa va arat cateva poze, ca sa va convingeti cu ochii vostri.

-Magazinul de haine online La Femme comercializeaza produse importate din Franta, de foarte buna calitate. Si ce femeie nu si-a dorit macar odata sa arate ca o frantuzoaica? Frantuzoaicele sunt cunoscute pentru eleganta si feminitatea lor.

-Tot aici am gasit cele mai frumoase rochii, care pot fi accesorizate si purtate de asemenea la birou, la o petrecere, o intilnire cu prietenii, la serbarea de la gradinita, etc.

-Apreciez de asemenea foarte mult ca pot sa platesc online cu orice tip de card bancar, in deplina siguranta!

-Si ca orice femeie care se respecta, caut mereu reduceri! Iar aici am gasit reduceri de 20% pentru studenti si pentru cei care isi aniverseaza onomastica, iar asta nu e tot pentru ca tot aici am descoperit cele mai bune oferte in sectiunea reduceri finale unde puteti achizitiona haine pentru orice ocazie la jumatate de pret!

-Au si un sistem de returnare a banilor foarte rapid. Daca esti nemultumita de produse(desi nu o sa se intimple asta) le poti returna in 30 de zile si primesti banii inapoi in doar 7 zile, fara intrebari si alte complicatii.

-Produsele iti sunt livrate gratuit prin curier rapid, la comenzi mai mari de 79 lei.

-Primesti un bon cadou de 50 lei la comenzi mai mari de 250 lei.

Si daca avantajele nu v-au convins, inseamna ca nu sunteti o adevarata fashionista, dar o sa va mai dau o sansa si o sa va arat ce mi-am luat ei si o sa va spun si cum si unde o sa le port, poate va dau idei. 🙂

Tocmai am aflat ca la toamna trebuie sa merg la o nunta asa ca am intrat in sevraj pentru ca eu am in dulap doar rochii negre care nu cred ca se preteaza la un eveniment atat de fericit! Dar nici nu vreau sa fac imprumut in banca pentru o rochie asa ca am inceput sa caut frenetic pe site rochii de seara si am gasit o rochie lalea, de culoare corai, absolut superba! O floare pentru o alta floare(adica eu). Si cand am vazut pretul nu mi-a venit sa cred, avea reducere 70% asa ca de la 199.99 lei am luat-o cu doar 60 lei. Asa ca sa nu va mire, daca o sa ma imbrac cu ea si cand merg dupa copil la gradi, la cat de mandra sunt de achizitia facuta.

fusta_neagra_scurta_cu_tul_1839

Si odata pornita nu m-am mai putut opri, mai ales ca aveam banii ramasi si nu se cuvenea sa faca vechime in portofel, asa ca am intrat in sectiunea Reduceri finale si am mai cumparat o salopeta absolut superba, cu flori albastre, o fusta neagra cu tull, un model deosebit pe care nu l-am mai vazut in alta parte si o bluza rosie cu volane. Toate importate din Franta si aflate acum la jumatate de pret!

bluza_casual_rosie_cu_volane_si_bretele_3020r

Am impuscat mai multi iepuri dintr-o lovitura: am rezolvat problema destul de spinoasa a costumatiei de nunta si m-am ales si cu cateva piese, care combinate cu alte piese pe care le am deja, ma scapa de grija tinutelor pe urmatorii 5 ani, semn ca achizitiile inteligente la momentul si din locul potrivit sunt adevarate investitii pe termen lung.

salopeta_cu_flori_albastre_2559ab0b

 

Astept cu nerabdare sa aflu parerea voastra despre achizitiile vestimentare facute de mine si va urez: Spor la shopping!

„Oricine spune că banii nu pot cumpăra fericirea, pur şi simplu nu ştie unde să îşi facă cumpărăturile.” – Bo Derek

 

 

 

15 comentarii la „La Femme-feminitate si eleganta la superlativ!

  1. Este superba saloteta!!!!! Bine ca s-a inventat internetul….avem o multime de optiuni pentru a ne achizitiona tot ce ne dorim, de buna calitate si la preturi avantajoase!

  2. mie ce imi place pe lafemme.ro este ca au un fel de black friday continuu. Mereu gasesc reduceri uriase si normal ca nu te poti abtine sa nu cumperi, atunci cand hainutele sunt atat de ieftine.

  3. Intotdeauna mi-au placut alegerile tale in materie de tinute. Ce imi recomanzi pentru noapte de Revelion: ieftin, frumos si special?

    • Eu zic sa arunci un ochi pe siteul La Femme, la sectiunea Campanii: Reduceri finale si cu siguranta vei gasi acolo o rochie care sa faca din tine Regina Balului in noaptea dintre ani.

  4. Si eu am vazut o gramada de reduceri interesante pe site-ul LaFemme. Imi place fusta neagra cu tul pe care ai ales-o, merge purtata cu o gramada de chestii. Imi plac astfel de haine in general. Cred ca se datoreaza faptului ca am cumparat de prea multe ori piese vestimentare pe care nu aveam cu ce sa le port. Acum fac cumparaturi mai atenta. La fel de des, dar cu mai multa atentie 😀

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.