Amintiri despre blind date-uri :)

 

iubire interzisa

http://embed.trilulilu.ro/video-film/iubire-interzisa-27-februarie-2010

Aseara am citit articolul Cristinei si mi-a trezit multe amintiri frumoase legate de blind date-uri. Ca sa nu va speriati o sa va spun de la inceput ca totul s-a intimplat acum multi ani. Daca am ales azi sa rememorez o parte din ele, o fac pentru Dragos, in cazul in care la batranete o sa sufar de amnezie selectiva sa aiba si el motive de amuzament. 🙂

A existat o perioada in viata mea, cand am ales sa ies la blind date-uri. Uneori din plictiseala, alteori in speranta ca o sa-l intilnesc pe Fat-Frumos, dar niciodata nu m-am dus la o astfel de intilnire avand asteptari nerealiste si nu l-am lasat niciodata pe el sa plateasca pentru amandoi, cu riscul de a parea emancipata, pentru a nu-mi creea obligatii nedorite. Unii m-au amuzat, altii m-au enervat, pe unii i-am placut, de altii m-am indragostit, dar una peste alta perioada blind date-urilor a fost una frumoasa din viata mea, pentru ca m-a ajutat sa inteleg ce vreau de la un barbat si ce sa vezi..l-am si gasit, tot la o astfel de intilnire. Asa ca asta e o poveste cu final fericit!

12240082_961614690551328_2204183578713302062_n

Acum sunt diferita, au trecut anii, am un copil si nu as mai face niciodata gesturile nebunesti de atunci, dar asta e farmecul fiecarei varste.

Emisiunea contine personaje si fapte reale, cu diferenta ca barbatul e altul. 🙂 Si iubirea interzisa s-a transformat intr-o relatie foarte frumoasa!

2 comentarii la „Amintiri despre blind date-uri :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.