Aero Detailing-curatare premium pentru automobilul tau

jacob-from-twilight

De curand s-a mutat la mine in bloc o bucatica(pardon, fetele nu vorbesc asa). Un barbat coborat parca din revista Playgirl. Si partea cea mai faina abia acum urmeaza. Pe langa faptul ca arata cum arata, mai are si cea mai frumoasa si mai stralucitoare motocicleta pe care am vazut-o vreodata.

Cred ca m-am indragostit! Inca nu stiu daca de el sau de motocicleta lui, care arata mereu impecabil, dar intentionez sa aflu cat pot de repede si am nevoie de o idee geniala care sa ma ajute sa-l conving sa ma faca si pe mine o tura cu motocicleta(pentru ca de mica mi-am dorit sa ma plimb pe motor).

Nu sunt o fata timida, dar trebuia sa gasesc un pretext ca sa intru in vorba cu el si m-am gandit sa-i vorbesc despre motocicleta, care parea sa fie marea lui dragoste dupa felul in care o ingrijea si o mangaia. Uneori eram chiar geloasa pe aceasta bucata de fiare(extrem de aratoasa cei drept) cu care el isi petrecea majoritatea timpului.

Asa ca am riscat si i-am spus ca imi place foarte mult motocicleta lui si ca nu inteleg cum reuseste sa o pastreze atat de curata(desi stiam pentru ca l-am vazut de multe ori cu manusa de microfibra intr-o mana si cu spray-ul in cealalta), lustruind cu mare drag motocicleta, de parca isi spala iubita pe spate.

burete

Dupa ce mi-a zimbit, mi-a spus ca il cheama Aero si este unicul fiu al fondatorului Aero Detailing. Ca s-a nascut in California si a trait toata viata inconjurat de masini si avioane pentru ca tatal lui era pasionat de ele. Din aceasta pasiune s-a nascut si ideea de a crea o companie care sa se ocupe cu curatarea, igienizarea si pregatirea aparatelor de zbor, deoarece tatal lui avea licenta de pilot, dupa care s-a extins si la masini, motociclete, ambarcatiuni, devenind cunoscuti in intreaga lume.

El plecase de acasa calare pe motor ca sa scape de numele celebru si sa vada lumea pana cand implinea 30 de ani, mai exact peste 2 ani.

Am ascultat fascinata povestea in timp ce imi storceam creierii in cautarea unui pretext prin care sa-l conving sa ma plimbe cu motocicleta. Si fata desteapta cum sunt, nu am gasit nici unul care sa nu sune penibil asa ca am lasat-o balta.

Dar eu sunt o persoana norocoasa si cineva acolo sus ma iubeste asa ca a doua zi s-a intimplat ceva care m-a ajutat sa-mi indeplinesc visul si sa inteleg inca odata ca orice lucru rau are si o parte buna, trebuie doar sa o vezi.

Niste pusti gelosi pe motocicleta lui sau pe faptul ca de cand se mutase in bloc toate fetele suspinau dupa el si toti baietii se invarteau in jurul lui cerandu-i sfaturi despre motoare, solutii de curatare si intretinere si nu numai, si ca el era mereu amabil si prietenos cu toti, sau hotarat sa-i vandalizeze motocicleta si au scris pe ea cu marker de diverse culori urmatoarele versuri:

Aero Modelul care

Scoate fete la plimbare

Sa se laude ca el are

O …motocicleta mare!

Trebuie sa recunosc ca au fost inventivi pustii, dar ma asteptam ca vecinu`meu cel sexy sa faca spume atunci cand si-a vazut motocicleta mazgalita in versuri, in schimb el a scos foarte calm un MINI 6 TRAVEL KIT si a inceput sa stearga fara graba markerul de pe ea. Atunci mi-a venit ideea si ca o vecina buna ce sunt am iesit si i-am spus ca vreau sa-l ajut, daca mai are un burete de microfibra in plus.

kit

Iar dupa ce am muncit vreo 1 si ceva si motocicleta arata din nou ca noua, drept multumire Aero mi-a propus o plimbare cu ea pana la o cafenea celebra la noi in oras. Si astfel mi-am indeplinit visul!

 

 

9 comentarii la „Aero Detailing-curatare premium pentru automobilul tau

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.