Este bine de stiut cateva lucruri despre masini!

S-a publicat 13/02/2017 de Rodica Mihaela

aparat-geometrie

Ce poate face un aparat geometrie roti 3D ce ar trebui sa stim despre un stand geometrie directie roti 3D la ce foloseste el si de ce ar trebui sa apelam la el? Sunt doar cateva din intrebarile la care voi raspunde in cele ce urmeaza.
Atunci cand iti iei o masina second este bine sa mergi cu ea intr-un service auto pentru ca ea sa fie supusa la anumite verificari, si pentru a i se schimba minimul necesar.

Este de preferat ca atunci cand ne achizitionam o masina sa ii schimbam cel putin distributia.

Multi poate o nu o sa fie de acord cu mine, deoarece distributia se poate schimba la 10.000 km, iar cel de la care am cumparat masina ne poate spune ca a facut deja aceasta schimbare si ca mai sunt cativa mii de km pana la termen.

Cel mai bine insa este sa facem si noi aceasta lucrare, deoarece sunt multe persoane care traiesc din vanzarea masinilor si nu ar trebui sa ne incredem in cuvantul lor in totalitate.

De aceea atunci cand ne achizitionam o masina second primul lucru pe care trebuie sa il facem este sa schimbam distributia, iar un al doilea lucru deosebit de important este sa verificam unghiul de fuga si directia masinii.

Cele doua de mai sunt sunt foarte importante, unghiul de fuga al masinii daca nu este reglat corespunzator poate avea consecinte asupra altor componente ale masinii.

Unghiul de fuga se regleaza foarte usor cu ajutorul unui aparat geometrie roti 3D, aparat pe care l-am vazut pentru prima data cand am fost sa fac aceasta verificare la beetle-ul meu atunci cand mi l-am achizitionat.

Am fost uimita sa vad cum partea mecanica se imbina perfect cu tehnologia, deoarece acesta are un soft special care detecteaza orice neregula la directia masinii.
Acestea sunt cele mai importante verificari pe care ar trebui sa le facem, masina sa fie testata de specialisti cu ajutorul unui stand geometrie directie roti 3D unde sa i se verifice directia, unghiul de fuga, apoi sa nu uitam de distribuitie, dupa care putem alimenta si pleca in vacanta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: