Vrei un mobilier birou? Iata de ce trebuie sa tii cont

S-a publicat 14/03/2017 de Rodica Mihaela

Biroul reprezinta locul in care din ce in ce mai multi oameni muncesc. Acest lucru se datoreaza dezvoltarii mediului de afaceri, dezvoltare care pe zi ce trece devine din ce in ce mai intensa. Din acest motiv nu doar ca multi dintre noi aleg sa lucreze in cadrul unui birou ci lucreaza din ce in ce mai multe ore in cadrul biroului. Avand in vedere acest lucru angajatorii incearca pe cat posibil crearea celor mai bune conditii pentru cei care isi desfasoara activitatea in cadrul unui birou astfel incat acestia sa ofere un randament si o eficienta de top. Desi poate ca pare banal, mobilierul cu care este dotat biroul poate influenta in mod negativ ori pozitiv randamentul celor care lucreaza in cadrul respectivului birou. Cum se poate intampla acest lucru? Prin inregunarea ori usurarea activitatilor ce sunt intreprinse in cadrul biroului. Pentru a simplifica cat mai mult activitatile angajatilor din cadrul biroului dar si pentru a le imbunatati randamentul iata cateva dintre criteriile de care trebuie tinut cont in momentul in care se doreste echiparea unui birou cu articole de mobilier birou:

 • In primul rand piesele de mobilier birouri trebuie sa fie cat mai functionale. Printre altele acest lucru inseamna ca trebuie sa fie suficient de incapatoare astfel incat sa nu fii nevoit sa faci prea multe drumuri pentru a realiza o activitate. De asemenea acestea trebuie sa aiba si suficient spatiu de depozitare avand in vedere ca sunt utilizate intr-un birou, loc in care se afla multe hartii si dosare.
 • Avand in vedere ca din ce in ce mai multi angajati din cadrul birourilor sunt nevoiti sa lucreze multe ore peste program mobilierul din cadrul acestora trebuie sa fie cat mai comod, acesta fiind un alt criteriu de care trebuie tinut cont in momentul in care se achizitioneaza mobilierul pentru birouri.
 • Durabilitatea este un alt criteriu de care trebuie tinut cont deoarece mobilierul din cadrul unui birou este utilizat zi de zi.
 • Eleganta pe care acesta o transmite reprezinta din punctul meu de vedere un alt criteriu ce nu trebuie pierdut din vedere in momentul in care se achizitioneaza mobilierul de birou. Chiar daca acest criteriu nu are un efect asupra randamentului celor care lucreaza in cadrul biroului, eleganta pe care mobilierul o transmite ajuta in relatiile pe care biroul le are cu clientii sai.
 • Raportul calitate pret este de asemenea un criteriu ce trebuie avut in vedere.
  In cazul in care desi ai tinut cont de aceste criterii nu ai reusit sa achizitionezi un mobilier pentru birouri inseamna ca nu ai cautat unde trebuie. Portofoliul celor de la Moff reprezinta din punctul meu de vedere locul in care vei gasi mobilier de birouri conform acestor criterii asa ca nu ezita sa apelezi la serviciile lor.

3 comentarii la “Vrei un mobilier birou? Iata de ce trebuie sa tii cont

 • Imi place foarte foarte mult biroul cu care ai ales sa ilustezi acest articol. Mi-ar fi placut, atunci cand l-am cumparat pe al meu, sa fiu isteata si sa iau unul cu sertare (cum e cel din imaginea ta). Acum tanjesc dupa acele sertare pe care nu le am. Sunt un detaliu extrem de practic. Urmatorul birou sigur o sa aiba sertare :D.

 • Lasă un răspuns

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  %d blogeri au apreciat: