Despre o mamica cu farmec…in hashtag-uri

noua gama Mineralactiv

Au trecut 7 ani de cand sunt mamica, 7 ani in care am auzit tot felul de pareri despre ce inseamna sa fi mama, despre cum mamele nu mai au grija de ele si devin niste femei lipsite de farmec asa ca mi-am propus sa demonstrez contrariul, chiar daca e foarte adevarat ca in cei 7 ani ritualul meu de ingrijire a pielii s-a schimbat si am renuntat la vizitele dese la salon, pentru ca necesita timp si bani pe care eu acum nu-i mai am si nici nu mai sunt dispusa sa-i dau pe o masca si o crema aplicate cu migala ce-i drept, dar contracost. In schimb, am invatat sa imi ingrijesc singura tenul si corpul si mi-am transformat baia in propriul meu SPA, am umplut dulapurile cu lotiuni si potiuni fermecate pe care le folosesc in functie de nevoile tenului si de sezon.

Si acum, dupa 7 ani de experienta traita pe propria-mi piele, pot sa va spun ca e foarte usor sa devii si sa ramai o femeie cu farmec daca:

#aigrijadetine– Eu prefer sa citesc bloguri de beauty, carti despre frumusete si reviste ca sa aflu ce s-a mai lansat nou si daca mi se pare ca mi se potriveste, cumpar, daca nu, nu. Si incerc sa sterg efectele oboselii, pe care in rolul de mamica o acumulezi vrei nu vrei si sa contracarez efectele poluarii, de care nu scapa nimeni.

#tabieturi-mi-am creat cateva tabieturi bune si nu ma abat de la ele orice ar fi. Nu ma culc niciodata machiata si folosesc produse pe baza de argila, care imi aduc nenumarate beneficii: hidratarea, detoxifierea tenului și protejarea sa împotriva efectelor stresului urban, regenerarea celulară naturală.

Stiu ca la 20 de ani efectele poluarii nu se vad inca, dar atunci cand mergi pe 40(asa ca mine) nu mai poti fi suficient de precauta si inveti ca ingrijirea pielii e mult mai importanta decat machiajul, fiind prima care iti tradeaza varsta.

Nu e deloc simplu sa descoperi #caleasprefrumusete daca nu sti ce sa alegi si te lasi orbita de reclame. Natura iti ofera tot ce are ea mai bun, tot ce trebuie sa faci este sa afli ceea ce-i trebuie tenului tau si sa-i oferi.

Eu am descoperit noua gamă Aslavital Mineralactiv, creată pe baza argilei 100% naturale, care e exact ceea ce tenul meu are nevoie in acest moment, cand semnele statului ore in sir la calculator, noptilor nedormite timp de 3 ani si ale alimentatiei nesanatoase incep sa se vada cu ochiul liber.

#ceinseamnafarmec-transformare miraculoasa a lucrurilor asa cum e combinarea unor ingrediente benefice pentru piele precum argila 100% naturala si ingrediente active de ultimă generație: Cobiodefender-ul EMR, complexul Ferulan bogat în acid ferulic, din amestecul carora a rezultat  prima gama românească creată pe baza argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului care te ajuta sa-ti pui in valoare calitatile si sa atragi persoanele din jur cu ajutorul unui ten mai curat si mai luminos.

#ritualulmeudeingrijireapielii– demachierea e esentiala atunci cand vrei ca tenul tau sa arate si sa fie #happy, am spus-o si o repet pentru fetele astea tinere care mai cred inca in tineretea fara batranete si eu am ales apa micelara cu Argila 100% Naturală din Munții Pădurea Craiului, netratată chimic, care absoarbe și elimină toxinele din piele si este recomandata chiar si celor cu tenul foarte sensibil. Imediat dupa demachiere imi clatesc tenul cu apa rece si folosesc fiolele cu Colagen Aslavital de care am aflat ca pielea mea are nevoie in urma testului pe care l-am facut pe siteul Farmec.ro si pe care vi-l recomand si voua. Imi plac mult de tot aceste fiole, o fiola imi ajunge de doua ori pe zi si imi simt tenul mult mai hidratat si mai elastic dupa ce le folosesc si bineinteles crema cea de toate zilele(acum am facut o noua descoperire tot pe siteul lor: Crema hidratanta antipoluare) si ma bucur ca exista tot mai multe produse cosmetice impotriva poluarii de care ne lovim zi de zi, si chiar daca stiu ca noi suntem singurii vinovati tot nu-mi place ca traiesc intr-un oras extrem de poluat si ca tenul si parul meu sufera din aceasta cauza.

De ce am ales gama #Aslavital #Mineralactiv?

De cand Ana Aslan a descoperit prima reteta anti-imbatranire, cei de la Farmec nu au incetat sa perfectioneze aceasta reteta si datorita lor astazi ne putem bucura de beneficiile noi game cu argila 100% naturala, provenită din munții Pădurea Craiului, care nu sunt deloc putine.

#10beneficiipentrupiele

  1. curata pielea, absoarbe impuritatile si secretiile in exces
  2. furnizeaza pielii saruri minerale si oligoelemente de care aceasta are nevoie
  3. reface nivelul de elasticitate a pielii si o protejeaza de factorii externi
  4. datorita complexului Ferulan, care neutralizeaza radicalii liberi, este fotoprotectoare si contribuie la mentinerea sanatati si frumusetii pieli
  5. contribuie la regenerarea pielii
  6. inactiveaza toxinele bacteriene
  7. este bine tolerata de piele
  8. argila intareste capacitatea imunitara
  9. ajuta la vindecarea leziunilor de la nivelul pielii
  10. este un remineralizant eficient, fiind un amestec complex de silicaţi de aluminiu şi având în compoziţie oxizi de aluminiu, fier, magneziu, calciu, siliciu, acizi alcalini si apa.

#frumusete – vine o vreme cand tenul se schimba, pentru mine schimbarea a venit, dar nu-mi fac griji, pentru ca am invatat sa folosesc produsele cosmetice ca sa ma rasfat, sa zambesc in oglinda si sa-mi spun ca sunt frumoasa si sa ma bucur ca aceasta frumusete se vede.  Am simplificat ritualul de ingrijire folosind doar produse cosmetice in care am incredere, pentru ca mi-am dat seama ca nu am timp deloc pentru tratamente de înfrumusetare complicate si ca imi doresc rezultate rapide.

Farmecul unei femei este precum o floare. Dacă îl ai, nu mai ai nevoie de nimic altceva. Dacă nu îl ai, nu contează oricum ce mai ai pe lângă.-J.M. Barrie

Asa ca #bucuratedeviata #zambeste #fiifericita

Articol scris pentru Superblog 2018.

2 comentarii la „Despre o mamica cu farmec…in hashtag-uri

  1. Si eu folosesc de multi ani produse Aslavital. Sunt minunate pentru ingrijirea pielii! O saptamina frumoasa!

  2. eu am descoperit beneficiile argilei asupra tenului gras si sensibil acum multi ani, cand ma confruntam cu acneea. Am neglijat-o o vreme, dar m-am bucurat tare mult cand am gasit plicurile cu argila pentru masti de la Farmec. si sunt si la un pret accesibil. Farmesc face treaba buna.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.