Mereu la prima intalnire

Eu ma imbrac mereu ca la prima intalnire(nu din aceleasi motive ca Drew Barrymore in filmul Mereu la prima intalnire pe care va invit sa-l vedeti daca nu ati facut-o deja), fiindca eu nu am amnezie si daca am va asigur ca e una selectiva, ci am un motiv mult mai bun sa fac asta: nu am locuit niciodata cu un barbat mai mult de cateva zile, saptamani sau luni si atunci ma simt de fiecare data cand ma intalnesc cu iubitul meu ca la prima intalnire si incerc sa-l surprind placut, sa pastrez flacara iubiri aprinsa. Daca e greu sau usor nu stiu, fiindca nu am stat sa contorizez, dar imi place jocul si savurez emotiile pe care le am inaintea unei intalniri si dilema vesnica si veche: cu ce sa ma imbrac?

Chiar daca acum stiu raspunsul(Answear), cand aveam eu douazeci de ani, ei nu existau si nici stilul meu asa ca am riscat la prima intalnire si m-am imbracat, s-au mai bine zis m-am dezbracat pe jumatate si acum cred ca a fost o decizie buna, pentru ca atunci cand l-am intrebat pe iubitul meu ce isi aminteste de la prima noastra intalnire raspunsul a fost: bluza ta mulata cu umerii goi. 🙂 O sa caut un model asemanator pe site ca sa va arat despre ce vorbesc desi cred ca sansele sunt mici pentru ca hainele alea nu se mai poarta dinaintea erei noastre si o poza personala nu am ca sa va arat fiindca pe atunci(din fericire) nu aveam nici aparat foto, nici smartphone ca acum.

Uite cam asa m-am dus eu la prima intalnire(bine, de fapt mult mai rau ca tinuta din poza e stilata) la film si tot ce imi amintesc de atunci e sarutul(al nostru, nu al personajelor) si faptul ca scaunele alunecau foarte tare. Dar a fost un real succes, drept dovada stau cei 9 ani de relatie pe care ii avem la activ.

answear

La 30 de ani am devenit mai stilata s-au mai friguroasa asa ca la prima intalnire am fost foarte atenta la lenjeria intima si la parfum, pe atunci imi placeau parfumurile orientale. E drept ca intalnirea a avut loc iarna si ca am scapat de haine in timp record asa ca nu imi amintesc decat graba noastra de a ajunge acasa, pentru ca eu eram cadoul lui de Craciun.

lenjerie intima de pe Answear

Dar acum la aproape 40 de ani, am invatat ca fiecare aparitie conteaza si chiar daca acum ma imbrac mai mult pentru mine decat pentru el, tot mai incerc sa-l surprind si imi place sa ma imbrac mereu ca la prima intalnire, dar acum tin cont si de locul in care mergem si trec cu usurinta de la o rochie eleganta, la o tinuta sport s-au atunci cand situatia o cere apelez doar la un palton negru si cizme lungi si las acasa lenjeria intima. O sa va arat cateva imagini, luate de pe siteul Answear, sub deviza: ASTA-S EU(fiindca in ultimii ani ma imbrac si ma inspir de pe site, atunci cand imi aleg hainele pe care sa le port la prima intalnire), indiferent daca mergem: la film, la concerte, in oras, in parc, acasa la mine, intr-un pub, acasa la el, la hotel, la cofetarie, etc.

 

Voi va mai aduceti aminte cu ce erati imbracate la prima intalnire? Ati mai face aceleasi alegeri si acum(la cele vestimentare ma refer, nu la partener)? 🙂

Articol scris pentru SuperBlog 2018.

 

 

30 de comentarii la „Mereu la prima intalnire

  1. La primea me intalnire cu sotul meu eram mult mai îmbrăcată decat tine si categoric nu m-am gandit prea mult cu ce na îmbrac . Nu stiu de ce m-am dus foarte nepăsătoare si chiar neglijent îmbrăcata( niste blugi ca vai de ei o bluza simpla si prea închisă la gât plus o geaca la fel de ștearsă ) dar se pare ca lui nu ia pasat de tinuta mea . Lui nu ia pasat de ambalajul neglijent si a reusit sa vada dincolo de tinuta mea . Dovada sta in cei 11 ani de cand suntem impreuna. Multumesc ca mi-ai amintit Miha de prima intalnire este chiar ceva ce vreau sa-mi amintesc mereu.

  2. wowww, ce curajoasa esti cu paltonul! asta da cadou, chiar merita sa vezi exemplarul masculin in acel moment 😀 mmm, nici nu mai stiu ce purtam la prima intalnire… dar cred ca botinele cu toc nu mi-au lipsit 😀

  3. Cum sa nu imi aduc aminte? au trecut 12 ani de atunci, dar parca a fost ieri. Aveam pantaloni la dunga, ghete, palton si un fular mare de care Mr se tot agata. Mentionez ca era februarie si noi ne-am intalnit in parc pentru ca eu aveam de pe atunci fobie de spatiile inchise. Cred ca as face aceeasi alegere. In definitiv, m-a ajutat sa il cuceresc, nu?

  4. M-ai pus in dificultate, fusta si cizmele mi le amitesc, restul, nu. Stiu ca era iarna, era de servici intr-o sambata, si m-a invitat sa bem o cafea. Ceea ce imi mai amintesc, e faptul ca imi tot ziceam” daca nu ma saruta, mor” 😀 N-am murit, deci….

  5. Da, frumoase vremuri și amintiri. Și eu mi-am făcut 1000 de griji și am schimbat tot atâtea haine😊
    Asa sunt fetele! Și băieții, unii😀!

  6. Eu nu-mi mai aduc aminte,,,, Oooops!!! sunt amnezica? Sau au trecut prea mult de atunci.
    Stai ca imi amintesc, daca se poate numi intalnire. M-am cunoscut cu sotul meu cand eram copii, aveam 14 ani, eram imbracata in pantaloni bej si o bluza fara maneci, maro, cu sclipici.

  7. La prima mea intalnire purtam o fusta de blugi si o camasa in dungi si niste pantofi minunati crem pe care ii adoram.

  8. Doamne ce amintiri mi-ai trezit. Imi aduc aminte geaca pe care o purtam si stiu ca a venit sa ma ia de acasa. Eram indragostita pana peste cap dupa doar cateva intalniri si imi sarea inima din piept cand vedeam o masina ca a lui pe strada in speranta ca ar fi el. Acum nu mai este asa …. dar tot dragut este

  9. Hmmm…au trecut 9 ani de cand l-am intalnit prima data. Era vara si nu ma pricepeam atat de tare la alegerile vestimentare. Fiind vara, eram imbracata destul de lejer, tricou, pantaloni si sandale. Acum daca ar fi, as da mai multa atentie felului in care m-as fi imbracat.

  10. Pingback: Proba 24. Prima întâlnire: cu ce te îmbraci ca să atragi atenția fără a fi ostentativ?

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.