Cele mai bune proiecte de case cu mansarda

proiecte de case cu mansarda

Proiectarea unei case este un pas esential pentru ca viitoarea locuinta sa fie exact pe gustul celui care o doreste, astfel incat sa ii poata indeplini acestuia toate nevoile necesare. Un proiect de casa nu este usor si nu presupune doar o simpla schita desenata pe hartie. Este nevoie de un mic studiu, calcularea exacta a pozitionarii peretilor si a stalpilor de rezistenta astfel incat rezistenta si durabilitatea casei sa fie cu adevarat de viitor.
Dorind sa imi construiesc propria casa, am inceput sa caut cele mai bune si sigure proiecte pentru case, astfel incat sa pot avea parte de tot confortul si siguranta necesara. Mai exact proiecte case mansarda, deoarece amprenta la sol o doream cat mai mica, asa ca eram nevoit sa construiesc in inaltime.
Fiind in cautarea unor proiecte case cu mansarda, am aflat de cei de la Eproiectedecase.ro, fiind vorba bineinteles de o firma care se ocupa cu proiectarea caselor, atat proiecte care sunt gata realizate, exemple fiind pe site-ul acestora dar si de proiecte personalizate, care vor fi realizate impreuna cu clientii. Aici am gasit cele mai bune si interesante proiecte, structura si compartimentarea extrem de bine realizata, ideala pentru cei care isi doresc spatii cat mai putin incarcate si bine aerisite.
Un proiect casa cu mansarda mi-a atras cel mai mult atentia iar cu niste mici modificari care spre norocul meu au fost posibile, am reusit sa obtin exact proiectul pentru casa la care visam. Totul cu ajutorul celor de la Eproiectedecase.ro care au facut posibila realizarea proiectului perfect. In momentul de fata casa este in picioare iar daca din proiect totul arata perfect, acum nu imi pot gasi cuvintele potrivite pentru a exprima cat de multumit sunt.
Dupa parerea mea o casa cu mansarda este mult mai usor de realizat pentru cei care isi doresc o locuinta cu parter si etaj de exemplu, la care mai trebuie adaugat acoperis, ceea ce va duce la costuri suplimentare. Pe cand la o casa cu parter si mansarda, costurile vor fi ceva mai mici, iar daca totul este construit ca la carte si cu o echipa serioasa si profesionista, mansarda va putea fi la fel de confortabila si rezistenta precum un etaj normal.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.