Inelul de logodna in forma de inima

inel cu diamant in forma de inima

Inelele de logodnă în formă de inimă sunt simboluri de lungă durată ale dragostei și romantismului, iar tăierea inimii cu diamante prezintă o stralucire motivationala.

Dacă v-ați îndrăgostit acest stil al inelului de nunta, aflați tot ce veți dori să știți despre acest tip de formă de piatră prețioasă și diamant, inclusiv argumente pro și contra, setările cele mai bune, plus sfaturi de cumpărături esențiale.

Caracteristicile formei de inimă

Experimentele cu inele cu diamante în formă de inimă au început cu peste 100 de ani în urmă, însă această formă de diamant fantezie nu a fost creată până când nu au fost disponibile modele de calculatoare și instrumente de tăiere cu laser. Astăzi, tăietorii profesioniști pot realiza  un diamant sau o piatră prețioasă superioară în formă de inimă, cu calități extrem de ridicate de  strălucire.

Cum este creată forma inimii?

Inima începe, de fapt, ca o tăiere de pare – care este un alt tip de tăietură fantezie, care are un grad remarcabil de stralucire – și apoi tăierea este modificată în partea de sus (o despicatura este creată) pentru a crea o inimă magnifică.

Majoritatea diamantelor de forma inimii si pietre pretioase au 58 fațete, dar unele au 57 sau 59 fațete, în funcție de dimensiunea și forma generală a inimii.

Cele mai bune reduceri de inimă care realizează o formă de inimă tradițională au un raport lungime-la-lățime de 0,90-1,0.

Formele inimii cu un raport de lungime-la-lățime de aproximativ 0,75 până la 0,85 vor arăta puțin ca inimile scurte, iar inimile cu raportul lungime / lățime de 1,10-1,25 sau mai mare vor arăta prea alungite (inimi înalte și subțiri).

Reducerile mai mici vor avea ca rezultat calități mai mari de strălucire (în general mai puțin de 2 karate), iar tăieturile mai mari ale inimii cu diamante vor avea calități ușoare de efect de blitz, comparativ cu dimensiunile karatei mai mici.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.