Colaborari frumoase si lucruri de suflet care m-au bucurat in 2018

thank you

Nici anul asta nu vreau sa sar peste aceasta postare fara sa-mi aduc aminte de toate lucrurile frumoase care mi s-au intamplat datorita blogului asa ca o sa pastrez traditia si o sa mentionez doar cateva dintre ele.

Carti

Aici am doar multumiri de adresat celor de la Libris, care mi-au fost alaturi pe tot parcursul anului si i-au daruit lui Dragos acest joc de Craciun, dar si celor de la Meteor Press, care mi-au facut sarbatorile mai frumoase si mi-au daruit carti istorice, pe care nu cred ca le-as fi ales singura, dar am descoperit ca imi plac. O sa urmeze si recenzii pe blog.

Diverse

In categoria asta intra foarte multi, dar o sa incep cu cei de la COLOP, pe care i-am cunoscut prin intermediul SuperBlog 2018 si am castigat la proba lor o bicicleta pentru Dragos. Mi-a placut felul in care am interactionat cu ei dar si calitatea produsului primit asa ca ma inclin in fata lor si le multumesc ca mi-au apreciat munca. La fel de dragi imi sunt si cei de la Sano Romania cu care am avut o colaborare foarte frumoasa anul asta pe care sper si vreau sa o pastram si la anul. Cei de la Savelectro mi-au luminat casa, iar cei de la HappyToes mi-au oferit cele mai frumoase sosete.

Cursuri

Cursul de engleza intermediar interactiv de la Eurocor e destul de lung si imi ocupa tot timpul dar imi place si abia astept noul caiet de curs.

Colaborari

Anul asta am avut multe colaborari cu chinezii, dar am descoperit ca nu mai merita sa colaborez in sistem barter pentru ca sunt probleme cu vama si platesc mai mult decat face. Intre timp mi-am instalat pe telefon noua aplicatie Joom(multumesc Flore pentru pont) si imi iau de acolo fleacuri pana in 10 dolari, ca doar astea mai ajung la posta.

Imbracaminte

Am descoperit un magazin foarte fain de haine in Brasov, datorita celor de la 24 Fun, pe care va invit sa-l vizitati si va asigur ca o sa va placa acolo. Se numeste Mes Amis Boutique si se pricep la tot ce-i fashion. Aici găsești îmbrăcăminte de la: ASOS, ZARA, MANGO, COAST, ONLY, MASSIMO DUTTI și multi altii.

Cosmetice

Am ramas fidela produselor Yves Rocher si am descoperit Clubul Yves Rocher si comunitatea Be the Real Youacolo unde Criss Lengyel face o treaba minunata si cu care am avut colaborari frumoase anul asta si sper sa continuam la fel si la anul pentru ca imi place la nebunie ce se intampla in clubul asta.

Sanatate

Uleiurile esentiale Young Living au fost o surpriza frumoasa pentru mine anul asta si va invit sa le incercati. Pe Adriana o gasiti pe pagina de Facebook: Stare de bine cu Young Living si va asigur ca e un fel de zana a caror potiuni sunt magice.

Cazare

Am descoperit cateva locatii minunate despre care vreau sa va spun si voua, poate aveti nevoie. Anul asta am vrut sa-mi fac rubrica de turism pe blog, dar nu mi-a iesit, inca nu ma simt in stare sa scriu din postura de calator desi imi place la nebunie, asa ca mai astept, dar am descoperit patru locatii despre care vreau sa va spun: Rin Grand Hotel din Bucuresti, Hotel Perla din Targu Mures, Hostel Piatra Craiului – Zarnesti si Apartament in regim hotelier in Poiana Brasov. Ce au toate aceste locuri in comun? Ospitalitate si confort.

Campanii umanitare in care am pus suflet

Anul asta am ramas fidela unor cauze frumoase in care cred, cum sunt cei de la Bucuria Darului si Salvati copiii, dar mi-am ajutat si prietenii din online si offline asa cum am putut si cum m-am priceput eu mai bine. Am facut-o cu tot dragul si asta e cel mai important. Promit ca voi pastra traditia si la anul.

Si anul asta a fost plin de momente frumoase si ma simt binecuvantata pentru fiecare experienta traita. Ii multumesc Lilianei Moldovan, o prietena speciala care m-a ajutat sa descopar poeta din mine si mi-a oferit nenumarate motive de bucurie ca: aparitia in prima Antologie pentru persoane cu dizabilitati: Clepsidre inaripate, prilejul de a cunoaste oamenii minunati si onoarea de a participa la Primul Festival Literar-Artistic de la Targu-Mures, celor de la Asociatia Sf. Haralambie, pentru o vacanta neasteptata dar binevenita si comunitatii SuperBlog, care m-a primit atat de frumos la Gala, in special Claudiei Patrascu pe care o admir si lui Criss Lengyel pentru ajutorul dat intr-o campanie de suflet!

Va doresc tuturor sarbatori fericite si un An Nou 2019 cu provocari frumoase si momente de neuitat.

Anul asta nu mai vreau sa-mi scriu rezolutiile pentru noul an pe blog, o s-o fac in particular, cu stiloul pe hartie asa cum am invatat si oricum 2018 mi-a adus mai mult decat am sperat asa ca nu mai am prea multe dorinte. Bine, ar mai fi cateva…:)

Voua ce lucruri minunate v-au facut viata mai frumoasa in 2018 si merita mentionate?

18 comentarii la „Colaborari frumoase si lucruri de suflet care m-au bucurat in 2018

  1. 2018 a fost anul cand am conceput blogul, asa ca ptr mine e un an de suflet. la cat mai multe colaboari iti doresc in noul an!

  2. mi se pare tare frumos din partea ca ai pregatit acest articol de mentionare si multumire adresat firmelor care ti-au deschis usa pentru colaborari. La mine ar fi putin mai greu de facut o astfel de lista pentru ca am mai multe colaborari pe blog. la mai multe pe 2019!

    • Stiu Cris, eu il scriu mai mult ca o aducere aminte si ca o rememorare a anului care se incheie si unii chiar merita mentionati pentru ca sunt buni in ceea ce fac. Iti doresc un an nou plin de momente frumoase, colaborari si vacante ca pana si bloggeri obosesc. 🙂 La multi ani!

  3. Pe bune, aplicatia Joom chiar e serioasa? Eu mereu m-am ferit de ea, nush de ce nu a inspirat inscredere. Cei de la Libris sunt si in topul colaboratorilor mei! Sa ai un an inzecit mai bun decat precedentul!

  4. Pentru mine anul 2018 a fost un an de cunoastere continua. Am un băiețel alături de care mă bucur de fiecare lucru din jurul meu. 😍 Si imi doresc și pentru 2019 același lucru.

  5. La mulți ani, sănătate și împliniri!
    Mă bucur că te-am cunoscut, deși nu am interacționat mai mult de câteva minute.
    Să te bucuri de familia ta și de fiecare clipă trăită împreună!

  6. Si eu am avut parte de lucuri frumoase in anul ce a trecut, multe colaborari fructuoase. Sper ca anul acesta sa fie pentru toata lumea un an cat mai bun.

  7. Foarte frumos si pentru mine a fost un an plin de colaborari si iti doresc ca si anul asta sa iti mearga la fel de bine, sau chiar mai bine.

  8. Frumos an ai avut! Si la mine a fost un an frumos, din punctul de vedere al blogului. Mai ales ca anul trecut am trecut pe domeniu si pe generalist.

  9. La multi ani si 2019 sa fie la fel de bun cu noi ca si 2018 sau chiar mai bun. O multime de oameni frumosi ai mentionat, cu unii colaborez si eu si chiar imi face placere

  10. Pingback: Un deceniu de SuperBlog. Începe al doilea

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.