Cele mai bune solutii pentru ferestre dificile

Aflați cum să alegeți cele mai bune solutii pentru ferestrele  casei dvs. cu aceste sfaturi pentru ferestre dificile, idei de stil și sugestii inteligente.

Ferestre inguste si inalte pe un perete lung

  • Soluție: Încărcați ferestrele instalând o bară de perdea extra-lungă care se extinde cu mult peste rama ferestrei, apoi împingeți panourile spre marginile ramei ferestrei. Pentru o iluzie de înălțime, montați tija aproape de tavan.

Arcada deasupra unei ferestre

  • Soluție: Păstrați fereastra cu rama din lemn stratificat in forma de semicirc pentru a o evidenția și pentru a maximiza lumina naturală. Așezați panourile sau galeriile de draperii unde se întâlnesc vârful arcuit și fereastra, ceea ce va face ca încăperile cu tavan înalt să se simtă mai confortabile și mai puțin joase.

Usi culisante simple

  • Soluție: Montați jaluzele sau umbra pe perete de deasupra ramei de ușă, care poate fi trasă pentru confidențialitate și controlul luminii. Unificați ușile și deghizați partea superioară a umbrei sau a anteturilor orizontale prin agățarea unei valțuri de la un stâlp de deasupra ușii.

Uși glisante utilizate frecvent

Soluție: instalați panourile de stivuire. Panourile din țesături plate se montează deasupra ușilor pe o galerie pentru a urmări fluxul natural al ușii glisante. Paralela vizuală este izbitoare, în timp ce funcția de stivuire păstrează imaginea decorativa practic

Un comentariu la „Cele mai bune solutii pentru ferestre dificile

  1. stiu ca acum toata lumea are ferestre din termopan, inclusiv eu, dar sa stii ca uneori imi e dor de caldura pe care o dadeau caselor vechile ferestre din lemn. Daca mi-as face casa acum, eu as investi in niste ferestre din lemn triplustratificat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.