Cum strangi bani pentru la batranete si te achiti onorabil de indatorirea morala

asigurari de viata

Facem copii si ii crestem frumos intr-un climat de iubire si armonie deplina sa inapoiem ceea ce am primit de la parintii nostri si sa asiguram perpetuarea oamenilor pe pamant.
Le daruim viata, le facem bucurii pe acest pamant, fara sa avem pretentia ca ei sa ne sustina finaciar la batranete sau in caz de imbolnavire, ci dimpotriva noi trebuie sa ii ajutam si sa ii sustinem toata viata!
Datoria morala a oricarui parinte este fie prevazator si sa nu isi impovareze copilul sub nicio forma: nici daca moare, nici daca traieste!
Cum poate face asta? Aliindu-se cu OVB Romania asigurari de viata in lupta impotriva situatiilor neprevazute ale vietii.
De 14 ani, OVB Romania mediaza cele mai avantajoase asigurari de viata pentru clientii sai, care sunt valabile si in caz de deces si cand se produce un accident sau apare o imbolnavire grava si daca asiguratul a ajuns la sfarsitul perioadei prevazute in contractul de asigurare fara probleme de sanatate.
OVB a supravietuit pe piata internationala de profil datorita faptului ca politele mediate de ei au acoperire 100% in aproape toate situatiile: si in cele dramatice, dar si in cele fericite.
Cine isi iubeste familia isi face polita de asigurare de viata, ba se straduieste sa ii determine pe toti cei dragi sa faca la fel, fiindca prevederea este mama intelepciunii.
Nu te simti deloc confortabil, cand bolnav fiind, ii auzi pe cei dragi vorbind cu ingrijorare, cum sa poata face rost de bani sa iti cumpere tratament si sa te interneze la cea mai buna clinica.
Stii foarte bine cat suferi de mult, cand cineva drag este bolnav! Sa mai arunci si problemele tale financiare pe umerii lor? Fa-ti asigurare de viata, iar in cazul unei boli grave, cheltuielile necesare ingrijirii tale in cele mai dotate si bune spitale din tara vor fi asigurate!
Decesul este considerat un subiect tabu si nu il aborda, daca nu iti place, dar asigura-te ca in cazul in care plecarea ta din acesta lume este intempensiva, totul va fi platit si nu iti vei lasa familia ingropata in datorii!
Asigurarea de viata te ajuta sa iti indeplinesti decent indatorirea morala fata de cei dragi. In perioadele dramatice ale existentei tale, cel putin nu vei mai avea grija banilor si nu le vei pasa celor dragi toate cheltuielile tale legate de ingrijire si supravietuire.
Despre perioadele fericite putem vorbi mai mult si deschis. Banii tai se contabilizeaza atent si sunt plasati eficient ca la termenul de incheiere a contractului sa primesti premiul supravietuitorului: o suma uriasa pe care sa o cheltuiesti cu cei dragi , sa iti cumperi bunurile dorite sau sa cunosti lumea.
Cat suntem tineri si sanatosi, risipim bani in toate partile si neglijam esentialul: nu vom avea mereu acesta sanatate de fier si acelasi chef de munca.
Este cazul sa ne asiguram subzistenta directionand o suma lunara infima de bani, care se aduna si care ne va fi de folos la timpul potrivit.
Boala, batranetea sunt inevitabile si foarte costisitoare. Ele apar in momentele in care veniturile oamneilor scad brusc, dar politele de asigurare de viata ne vor transforma in mod cert in batrani bogati.

9 comentarii la „Cum strangi bani pentru la batranete si te achiti onorabil de indatorirea morala

  1. eu nu am copii, dar daca as avea, cu siguranta as trage si cu dintii, cum ar zice bunica, sa imi fac o astfel de polita pentru a nu fi o povara pentru ei in caz de accident sau ma batranete. De cativa ani au inceput sa se faca si la noi mai multe asigurari de viata si asta este foarte bine.

  2. Eu chiar am o astfel de asigurare, un fel de pensie privata, au zis initial, dar de fapt e o asigurare de viata!
    Trebuie sa ne gandim la toate, mai ales la rele, cat inca suntem in putere.

  3. Ma pui pe ganduri! O sa ma interesez serios de asa ceava, mi-ar placea ambele opțiuni – atat sa ma. Bucur de bani daca o sa traiesc suficient, dar si sa ii ajut pe cei dragi in caz de ceva

  4. Nu am auzit pana acum de OVB. Si noi avem cateva asigurari, sa fim siguri ca cei mici vor fi asigurati daca de intampla ceva cu noi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.