Rame de ochelari la moda in 2019- Fashionable glasses in 2019

Ro

Pentru mine ochelarii sunt o a doua natura fiindca ii port din clasa a 6-a si pe atunci nu puteai sa-i cumperi online. La inceput ii uram pentru ca ma faceau sa par mai in varsta decat eram, cu timpul am invatat sa-mi placa si chiar sa-i consider un avantaj. Iar in 2019, sunt in trend asa ca indiferent daca ti s-au prescris ochelari de soare sau de vedere, posibilitatile sunt nenumarate.

In plus, foarte multe fashioniste sau influenceri, cum le spune acum, aleg ochelarii cu sau fara dioptri pentru a-si creea o imagine mult mai stilata mai eleganta, ii folosesc ca pe o bijuterie la moda.

Dar indiferent cat de mult ne place o pereche de ochelari, inainte sa o cumparam trebuie sa tinem cont de cateva aspecte foarte importante in alegerea unei perechi de ochelari fie ea de soare sau de vedere:

 • forma fetei
 • culoarea ochilor si a pielii
 • stilul

cat eye

Insa, vreau sa va asigur ca oricine isi poate gasi perechea de ochelari potrivita pe Voogueme, ba chiar mai multe perechi potrivite, pentru ca in 2019, oamenii nu mai cumpara o singura pereche de ochelari ci mai multe, pe care le schimba in functie de anotimp, de stilul vestimentar si de dispozitie.

Daca sunteti in cautarea unei noi perechi de ochelari online aveti de unde alege: de la deja celebrele modele ochi de pisica, pana la rame colorate, cu pietre swarovski, extravagante, minimaliste, elegante, s.am.d.

Voi purtati ochelari de soare si/sau de vedere? Aveti o pereche preferata sau mai multe?

En

For me, glasses are a second nature because I wear them in the 6th grade and then you could not buy online eyeglasses. At first I hated them because they made me older than I was, with time I learned to like and even consider them a advantage. And in 2019, there is a trend so no matter if you have been prescription sunglasses or Eye Glasses, the possibilities are countless.

ochelari de soare

In addition, many fashionists or influencers, as they say now, choose glasses with or without dioptres to create a more stylish, more stylish picture, use them as a fashionable gem.

But no matter how much we like a pair of glasses, before we buy it we have to keep in mind some very important aspects in choosing a pair of glasses: the shape of the face, the color of the eyes and the skin and the style.

I want to assure you that anyone can find their pair of suitable glasses on Voogueme, even more suitable pairs, because in 2019 people do not buy one pair of glasses because they change them depending on season, fashion and mood.

If you are looking for a new pair of glasses online, you can choose from: from the already famous eye cat models to colorful frames, with swarovski stones, extravagant, minimalist, stylish, and so on.

Do you wear sunglasses and /or eyeglasses? Do you have a favorite pair or more?

15 comentarii la „Rame de ochelari la moda in 2019- Fashionable glasses in 2019

 1. unul dintre motivele pentru care inca nu mi-am pus ochelarii de vedere este ca nu stiu ce forma de rama mi se potriveste si ma gandeam ca nu are nimeni rabdare cu mine sa stau sa probez si sa aleg.

 2. Nu port ochelari insa daca ar fi mi-as cauta o pereche de rame asa fashionabile si care sa ma ajute sa port ochelatii cu placere

 3. Port ochelari cand stau la calculator saucitesc desi uneori uit 🤣 imi plac ochelarii aceia in forma cat eye, sunt superbi.

 4. Port ochelari si de aproape si de distanta si m-am tot sucit pana mi-am ales perechea de rame potrivite. De atunci, schimb doar lentlele la ei cand e cazul.

 5. Eu port ochelari de soare aproape tot timpul, perechea mea preferata e de la RayBan si lentilele sunt polarizate pentru mai multa protectie.

 6. Eu sunt ochelarista!
  Vara, ador sa port ochelari de soare si de aceea imi pun lentile de contact. Am zeci de perechi de ochelari de soare. Chiar aici am ochit vreo perechi extrem de frumoase. Multumesc pentru recomandare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.