Manuale de la librariadelfin.ro pentru clasa a IV-a

Ultimul an din ciclul primar de invatamant este unul extrem de important si emotionant pentru toata lumea. In primul rand, este anul cand cei mici isi vor lua “la revedere” de la invatatoare si se vor pregati pentru o noua etapa din viata lor.

Este anul cand din copii de scoala primara, vor deveni copii de scoala gimnaziala, cand vor face noi pasi spre provocarile academice. De asemenea, este anul cand o noua Evaluare Nationala le va bate la usa. Pentru aceasta, pregatirea trebuie sa fie si mai temeinica decat cea din clasa a II-a.

Desi nu este la fel de dificla precum cea de clasa a VIII-a, cand rezultatul te va indrepta catre un profil sau altul si aceasta evaluare isi are rolul ei in demonstrarea nivelului la care a ajuns fiecare copil in parte. Pentru copii este important sa obtina rezultate bune pentru ca astfel se va reflecta toata munca lor din cei patru ani de invatamant.
De aceea, librariadelfin.ro iti pune la dispozitie pentru acest an dificil si totusi atat de important, manuale clasa 4, dar si culegeri si caiete speciale ce il vor ajuta pe micut sa se concentreze pe elementele esentiale ale Evaluarii Nationale.

Iata cateva exemple de carti pe care ar trebui sa le achizitionezi pentru cel mic:


1. Limba si literatura romana si Matematica. Evaluare finala. Clasa a IV-a coordonata de Roxana Gavrila. Este o culegere care porneste de la ideea ca atat elevii cat si profesorii au nevoie de un instrument de lucru cat se poate de util. Aceasta culegere este realizata conform programei si ii va ajuta pe cei mici sa obtina rezultate cat se poate de bune la Evaluarea Nationala din clasa a IV-a. Contine teste din materia dobandita in ciclul primar. Astfel cei mici vor avea evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana, dar si evaluarea competentelor de matematica.
2. Limba si literatura romana si Matematica. Evaluare finala. Clasa a IV-a de Aurelia Arghirescu, Ancuta Florea, Claudia Adriana Bancu, Ileana Leafu. Aceasta culegere este conceputa dupa modelul testelor de evaluare finala la nivel national. Cele 20 de teste de limba romana si cele 12 teste de matematica vor verifica cunostintele fundamentale, si anume: evaluarea competentelor de intelegere a textului scris in limba romana si evaluarea competentelor la matematica. Indiferent de ceea ce se face in scoala, aceasta lucrare ii va ajuta pe cei mici sa invete si chiar sa atinga performanta.

Pe site exista atat manualele folosite la clasa, cat si alte manuale auxiliare. Chiar daca scoala a luat sfarsit si acum este vacanta de vara, parintii ar trebui sa inceapa inca de pe acum sa se pregateasca.

Examenul nu va fi unul usor si o pregatire temeinica si facuta din timp va fi indicata. Cei mici nu vor fi stresati atunci cand vor da testele de la Evaluarea Nationala, pentru ca ei s-au pregatit din timp, cu cele mai bune culegeri si totul va fi o joaca de copil.

Alege sa comanzi de la librariadelfin.ro pentru a profita inclusiv de reducerile extraordinare pe care aceasta librarie online ti le propune.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.