Apreciaza curatenia folosind produse Tork!

Gama de detergenti Tork si produse Tork mi-a aratat ca poti face curatenie la nivel profesional la tine acasa fara sa fi nevoita sa chemi o menajera sau o echipa profesionala care sa se ocupe de asta. Cum imi place sa curat casa cel putin odata la trei zile, am cautat produse pe masura care sa imi ofere calitate si preturi convenabile.
Cautand pe internet am descoperit magazinul echipamentcuratenie.ro, un magazin cu peste 12 ani de experienta in comercializarea produselor de curatenie la nivel profesional. Portofoliul celor de la echipamentcuratenie.ro nu se limiteaza la clienti casnici ca mine, ci si la colaborari cu clienti mari din Romania precum institutii publice, spitale private renumite si saloane de infrumusetare.
Acest lucru mi-a dat o garantie in plus pentru produsele pe care le comercializeaza.
Gama lor vasta ofera dispensere si dozatoare Tork, exact ce au nevoie de multe ori barurile si restaurantele care se pregatesc sa aiba un flux mare de clienti. De asemenea, magazinul ofera si sapunuri lichide, spuma si crema sapun Tork, utile pentru a umple dispenserele si dozatoarele pe care magazinul le comercializeaza.
Toti folosim acasa cel putin un detergent de rufe si pentru ca oferta este una foarte generoasa este greu sa decizi care este cel mai bun detergent de rufe pentru tine. Cu toate acestea, tinand cont de nevoile specifice pe care le ai este important sa alegi cel mai bun detergent de rufe pentru tine care sa iti mentina hainele curate intr-un mod eficient.
Detergentii sunt produse cu o putere foarte mare de spalare, superioare sapunurilor,  pentru ca au in compozitie aditivi care au rol de curatare si care ajuta la eliminarea petelor de murdarie mult mai rapid.
Pentru o spalare eficienta va trebui sa alegi cel mai bun detergent de rufe in functie de tipul de haine pe care le speli dar si de tehnica folosita. Exista detergenti pentru spalare manuala si detergenti pentru masina de spalat. Specialistii recomanda ca in cazul rufelor albe sa fie folositi detergentii care au un grad ridicat de albire. Cei mai eficienti detergenti in cazul acesta sunt detergentii sub forma de pudra. Rufele colorate pot fi spalate cu ajutorul detergentilor care au in compozitie substante protectoare pentru pigmentii din tesatura.
Detergentii sub forma de pudra pentru spalare automata sunt foarte eficienti pentru toate categoriile de rufe indiferent daca acestea sunt albe sau sunt colorate.
Detergentii sub forma de pulbere sunt foarte populari in randul cumparatorilor si acestia prefera genul acesta de detergenti in primul rand pentru raportul dintre costuri si calitate foarte buna.
Detergentii de tip gel la sticla sau capsula sunt de asemenea eficienti pentru spalarea optima a hainelor colorate si in plus, sunt si usor de depozitat.
Detergentii Tork sunt cei mai eficienti atunci cand vine vorba de indepartarea petelor, iar magazinul echipamentcuratenie.ro ofera mai multe tipuri de detergenti pentru rufe:
– pentru haine colorate
– pentru haine albe
– pentru haine inchise la culoare
– detergenti speciali pentru pete de grasime.
Magazinul echipamentcuratenie.ro are de toate pentru toti!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.