Oferta ISO 27001 de la Certificareiso.ro pentru inlaturarea suspiciunilor

In filme exista scene in care localnicii opun rezistenta la aparitia unei firme in orasul sau in comuna lor. Dupa cum o constructie care se inalta in locul unde se afla mai multi copaci, strica echilibrul universului, fiindca pomii sunt sacrificati, iar natura se razbuna, cand gaseste ocazia potrivita, la fel si fabrica sau firma care se deschide intr-o zona preponderant agricola sunt primite cu suspiciune.
Cum sa nu intelegi oamenii care au trait ani buni in aer curat si se trezesc deodata cu o fabrica de ciment in vecinatate?
Orice vant usor umple totul de praf. Am trecut prin Comarnic in comunism. Casele erau albe, strazile la fel, am discutat cu oamenii ca nici rufele nu si le puteau intinde la soare.
Supararea lor provenea de la teama de imbolnaviri grave, fiindca erau nevoiti sa inhaleze praful respectiv.
Si cu rafinariile se intampla la fel. Mirosul de gaz te face sa crezi ca daca scapara cineva un chibrit sau o bricheta totul sare in aer. In afara de pericolul unei explozii, ai parte de aer poluat, radiatii si fum.
Daca stam sa ne gandim, civilizatia vine la pachet cu poluarea, dar in ultimul timp au aparut aparate si echipamente care sa tina sub control gradul de poluare.
Cum ar putea linisti spiritele un manager intelept? Prezentand una dintre certificarile care atesta grija fata de mediu. Se obtine usor si pana la 31 iulie, 2019 costa cu 50% mai putin. Exista o multime de certificari iso, adevarate garantii ale valorii, pe care managerul firmei contestate ar trebui sa le solicite si sa le puna la vedere sa inlature suspiciunile.
Si oferta iso 27001 de la www.certificareiso.ro inlatura suspiciunile, fiindca demonstreaza existenta unui sistem perfect de securizare a informatiei la firma. Dupa cum ne ferim de oamenii care nu pot pastra un secret, procedam la fel si cu firmele din care se scurg informatiile.
Sa zicem ca detii un magazine cu produse cosmetice, iar pagina pe care clientii o completeaza cu datele lor si datele de pe card nu este securizata si cineva se trezeste cu cardul golit. Credeti ca vei mai avea vanzari cateva luni dupa incident? Te asigur ca nu, fiindca iata ce se intampla;
-pagubitul vorbeste cu toate cunostintele, rudele si toti prietenii sai si le spune ca a patit. Sincer, nu ai cum sa nu il intelegi! Omul a fost cinstit, a dorit sa cumpere platind in avans pentru produse si s-a ales cu cardul golit. Nu mi s-a intamplat asta, dar imi dau seama ce frica intra in cel care a patit-o o data si cu cata prudenta va folosi cardul pentru plati online.
-victima posteaza si anunturi online, sa ajute si pe altii, avertizandu-i sa nu dea datele de pe card.
Vestile rele se duc repede, pentru asta trebuie sa ai certificarea iso 27001, care dovedeste eficienta sistemului de securizare a datelor din firma.
Acesta certificare inlatura suspiciunile legate de instrainarea datelor personale. Inainte de eliberarea dovezii respective, emitentii certificarii iso prezentate mai sus verifica modul in care sunt gestionate informatiile in firma .
Este adevarat ca aceste certificari utile se elibereaza repede si la un pret foarte mic, dar specialistii care le emit vin in vizita la sediul firmei si verifica, daca sistemul respectiv este functional si daca la firma respectiva salariarii si toti oamenii care ii trec pragul sunt in siguranta, ei si informatiile lor.
Cultura calitatii si responsabilitatii inlatura orice suspiciune, dar nu este suficient sa existe, fiindca oamenii vor dovezi palpabile.
Are secrete o firma, fata de firmele similare de pe piata din Romania?
Nu se poate fara secrete, fiindca intervine concurenta si fiecare dintre ele isi apara teritoriul. Nu divulgam licitatiile la care ne inscriem, sursa mai ieftina de materii prime, pietele sigure de desfacere si mai ales informatii legate de designul unui produs nou, care urmeaza sa fie fabricat. Exista manageri care copiaza programe de fidelizari, strategia de atragere de fonduri, dar si de clienti noi.
Nimeni nu trebuie sa stie cum anume procedezi sa creasca vanzarile si cifra de afaceri, de unde iti racolezi personalul.
Certificarea iso prezentata mai sus ii asigura pe cei care vin in contact su tine si cu firma ta, ca informatiile nu vor fi deturnate si ca totul va fi bine, iar informatia secreta va fi pastrata tot timpul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.