Sfaturi care trebuie respectate pentru a putea achizitiona centrale termice in condensare

Centrala termica este mijlocul prin care se incalzesc marea majoritatea a persoanelor care locuiesc la orase. Avand in vedere ca sistemul centralizat de incalzire este falimentar in foarte multe orase ale tarii, centrala termica este unul dintre cele mai populare moduri prin care oamenii se pot incalzi pe timp de iarna. Progresul tehnologic face ca in acest moment pe piata de profil sa existe 2 tipuri de centrale termice, si anume centrala termica conventionala si centrala termica in condensare. Spre deosebire de varianta traditionala, centrala termica in condensare ofera mai multe avantaje. Un randament mai bun si un consum de gaz natural mai mic sunt doar doua dintre cele mai importante avantaje oferite de catre utilizarea unei centrale termice in condensare.

Pentru a putea achizitiona acest tip de centrala termica trebuie avute in vedere urmatoarele aspecte:

  • Suprafata care trebuie incalzita. Pentru ca centrala achizitionata sa ofere randamentul dorit este necesar ca puterea centralei sa fie in concordanta cu suprafata care trebuie incalzita.
  • Combustibilul pe baza caruia functioneaza centrala. In momentul de fata pot fi achizitionate centrale termice in condensare care functioneaza pe baza de gaz natural si centrale termice in condensare care functioneaza pe GPL. Varianta care functioneaza pe baza de gaz metan este alegerea pe care trebuie sa o faci pentru ca acest tip de centrala ofera cele mai multe avantaje. In cazul in care locuiesti intr-o zona in care gazul metan inca nu a ajuns si varianta pe GPL este o solutie doar ca este o solutie mai costisitoare.
  • Debitul de apa asigurat de catre centrala. Acest detaliu devine foarte important in momentul in care casa in care va fi instalata centrala termica in condensare detine mai multe bai. In cazul in care acest lucru se intampla, debitul apei trebuie sa fie cat mai mare.
  • Modalitatea prin care va fi transmisa caldura produsa de centrala termica in condensare. Chiar daca acest tip de centrala poate fi conectat la orice sistem de incalzire, este recomandat ca aceasta sa fie conectata la un sistem de incalzire prin pardoseala. De ce? Pentru ca intr-o astfel de situatie ofera un randament si mai ridicat decat in mod obisnuit.
  • Puterea dezvoltata de catre centrala termica in condensare. Aceasta putere se calculeaza in KW si trebuie tratat cu maxima atentie acest detaliu pentru ca de acesta depinde cat de eficienta sau nu este centrala. Avand in vedere ca marea majoritate a locuintelor in care este utilizata o astfel de centrala nu depasesc 200 mp, o centrala termica in condensare care are o putere de 24 KW este suficienta pentru a oferi randament si eficienta maxima.
  • Trebuie sa fie dotata cu diverse functii menite sa usureze modul de utilizare a centralei. Dintre aceste functii mentionez termostatul sau display-ul electronic.

Respectarea acestor sfaturi nu este indeajuns pentru a achizitiona o centrala termica in condensare la un pret cat mai bun. Avand in vedere ca pe piata de profil exista mai multe magazine care comercializeaza astfel de centrale termice trebuie sa stii care sunt acele magazine care comercializeaza la preturi avantajoase. incalzire-sanitare.ro este recomandarea mea in acest sens. Spre deosebire de alte magazine, acest magazin online pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse, toate acestea fiind produse doar de brand-uri celebre. De asemenea, posibilitatea de a putea beneficia de reduceri dar si de consultanta tehnica gratuita sunt alte doua motive pentru care eu recomand achizitionarea centralei termice in condensare de la acest magazin online. Nu in ultimul rand, posibilitatea de a putea returna produsul comandat este din punctul meu de vedere un alt avantaj oferit de catre acest magazin online.

In concluzie, centrala termica in condensare este in acest moment ultima fita in materie de centrale termice individuale. Avantajele oferite de catre aceasta fac ca acest model de centrala sa fie foarte bine primit de catre clienti, lucru care pana la urma este in avantajul celor care utilizeaza o astfel de centrala. Pentru a putea achizitiona aceasta centrala la un pret cat mai bun este necesara accesarea magazinului online incalzire-online.ro. Acest magazin online nu se evidentiaza doar prin faptul ca produsele comercializate sunt oferite la un pret mic ci si prin faptul ca, comercializeaza doar produse realizate de catre brand-uri celebre la nivel national si international.

11 comentarii la „Sfaturi care trebuie respectate pentru a putea achizitiona centrale termice in condensare

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.