6 motive pentru care bitcoin-ul este una dintre cele mai importante monede din lume. De unde pot sa cumpar criptomonede?

In ultimii ani, piata criptomonedelor si in special bitcoin-ul s-au dezvoltat intr-o maniera la care cu siguranta nimeni nu s-ar fi gandit. Aceasta crestere a facut ca piata criptomonedelor sa fie adusa in discutie din ce in ce mai mult. Aceasta piata este privita ca o investitie care poate genera castiguri foarte mari, motiv pentru care marile companii aleg sa investeasca in aceasta piata. Cu toate ca este o piata tanara, foarte volatila, numarul celor care doresc sa investeasca in aceasta piata este in continua crestere. De ce? Datorita avantajelor pe care le ofera aceasta piata.

6 motive pentru care bitcoin-ul este una dintre cele mai importante monede din lume.

Bitcoin-ul este cea mai cunoscuta moneda digitala si una dintre cele mai importante monede din lume. Motivele pentru care bitcoin-ul este in aceasta situatie sunt multiple, 5 dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol:

  • Aceasta moneda nu este controlata de catre vreo banca sau de catre vreun guvern. Bitcoin-ul, dar si celelalte monede digitale sunt mentinute de catre cei care utilizeaza acest sistem de plata, valoarea acestor monede fiind data de catre persoanele care utilizeaza astfel de monede. In felul acesta, utilizatorii bitcoin-ului pot fi siguri ca valoarea acestei monede nu este apreciata sau depreciata artificial, pentru a satisface anumite interese politice, financiare, etc.
  • Bitcoin-ul nu va exista in cantitate nelimitata. Acest detaliu este o deosebire foarte importanta intre aceasta moneda si monedele traditionale. 21 milioane de unitati este numarul aproximativ de unitati care vor exista din aceasta moneda, ceea ce va face ca valoarea bitcoin-ului sa creasca destul de mult. Sau cel putin asa se preconizeaza. Avand in vedere ca bitcoin-ul nu va exista in numar nelimitat, investitia in aceasta moneda nu va putea fi facuta la nesfarsit.
  • Aceasta moneda poate fi divizata la o valoare la care banii reali nu pot fi divizati. Aceasta divizibilitate ofera posibilitatea de a face tranzactii si de a castiga sume de bani de pe urma unor valori foarte mici a bitcoin-ului.
  • Tranzactiile realizate cu bitcoin nu pot fi anulate. Acest lucru demonstreaza faptul ca utilizatorii bitcoin-ului sunt persoane serioase, care doresc sa ajute la cresterea valorii acestei monede.
  • Trebuie stiut faptul ca nu toate platformele de tranzactionare din mediul online sunt sigure. Avand in vedere acest detaliu, trebuie acordata o atentie deosebita platformei alese pentru a tranzactiona bitcoin sau oricare alta moneda digitala. Bitmahavi.com este platforma de unde pot sa cumpar criptomonede la cel mai bun pret si intr-un mediu care imi ofera un grad foarte ridicat de securitate motiv pentru care recomand cu toate increderea aceasta platforma de tranzactionare. Modul simplu in care pot fi realizate tranzactiile precum si timpul foarte scurt necesar acestor efectuarii acestor tranzactii sunt alte doua motive pentru care bitmahavi este alegerea perfecta pentru cei care doresc sa tranzactioneze criptomonede.
  • Poate ca cel mai important detaliu care trebuie cunoscut despre bitcoin dar si despre celelalte criptomonede se refera la faptul ca aceste monede sunt foarte volatile. Acest lucru inseamna ca de pe urma investirii in criptomonede poti castiga bani multi insa, la fel de simplu si rapid investirea in criptomonede poate fi o investitie dezastruoasa. Tine de noroc, de anticiparea modului in care va evolua piata criptomonedelor dar si de un grad ridicat de responsabilitate modul in care va decurge investitia realizata.

Concluzii
Piata criptomonedelor este o piata din ce in ce mai interesanta pentru cei care au bani si doresc sa castige si mai multi bani de pe urma banilor avuti. Investitia in piata criptomonedelor nu este o investitie sigura, motiv pentru care aceasta investitie trebuie tratata cu foarte mare responsabilitate. O astfel de investitie se aseamana foarte mult cu investitiile de pe bursa sau cu pariurile sportive. Tot ceea ce poate face o persoana care alege sa investeasca in piata criptomonedelor este sa intuiasca modul in care va evolua aceasta piata, fara a fi sigur de ceva in acest sens. Avand in vedere ca piata criptomonedelor este o piata care prezinta un risc ridicat de volatilitate este recomandat ca investitie realizata sa fie facuta cu foarte mare responsabilitate si sa nu fie investiti bani de care ai nevoie in viitorul apropiat sau bani pe care nu iti permiti sa ii pierzi.

6 comentarii la „6 motive pentru care bitcoin-ul este una dintre cele mai importante monede din lume. De unde pot sa cumpar criptomonede?

  1. Este un domeniu nou si pentru mine..inca n-am inteles exact ce si cum poti fizic cumpara cu aceste bitcoinuri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.