CE GENȚI PURTĂM ANUL ACESTA?- what bags do we wear this year?

Ro

Chiar daca a trecut mare parte din an astazi o sa va arat cateva genti senzationale pe care le-am descoperit recent pe siteul Baginning, genti pe care nu le-am mai vazut in alta parte.

Si pentru ca gentile, hainele, pantofii si produsele cosmetice nu sunt niciodata prea multe m-am gandit sa aflam impreuna ce fel de genti se poarta anul asta si sa mai adaugam cateva la colectia pe care sunt sigura ca si voi o aveti. 🙂

En

Even though most of the year has passed today, I will show you some sensational bags that I recently discovered on the Baginning site, bags that I have not seen elsewhere. And because bags, clothes, shoes and cosmetics are never too many, I thought to find out together what kind of bags this year is wearing and to add a few more to the collection that I am sure you have. 🙂

Ro

Anul asta trendul in materie de genti are doua parti distincte si se adreseaza atat femeilor de cariera care prefera stilul clasic, nemuritor cat si celor indraznete care prefera gentile cu modele deosebite, inovatoare. Indiferent din care categorie faci parte pe Beginning vei gasi cu siguranta ceea ce cauti.

En

This year the trend in bags has two distinct parts and is aimed at both career women who prefer the classic, immortal and daring style who prefer bags with special, innovative models. No matter which category you belong to, you will definitely find what you are looking for.

Black Side Bags

Ro

Geanta care nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unei femei este cea de culoare neagra, care nu se demodeaza niciodata asa ca ar fi bine sa aveti cate una pentru fiecare ocazie: un rucsac pentru plimbare, o geanta clasica neagra pentru birou si o poseta de seara tot de culoare neagra. Si nu va faceti griji ca sunt prea multe pentru ca o astfel de geanta nu reprezinta o cheltuiala ci o investitie in stilul personal.

En

The bag that should never be missing from a woman’s wardrobe is the black one, which never goes out of fashion so it would be good to have one for every occasion: a backpack for walking, a classic black office bag and a briefcase. in the evening all black. And do not worry that there are too many because such a bag is not an expense but an investment in personal style.

Ro

Am lasat la urma geanta cea mai importanta din garderoba unei femei: geanta din piele naturala, geanta perfecta pentru femeile elegante, cu un stil rafinat dar si celor care prefera stilul clasic.

En

I left behind the most important bag in a woman’s wardrobe: the natural leather bag, the perfect bag for elegant women, with a refined style but also for those who prefer the classic style.

Voi ce fel de genti aveti in garderoba? Tineti cont de trenduri? Stiati de siteul Beginning? What kind of bags do you have in your wardrobe? Are you aware of trends? Did you know about Beginning?

19 comentarii la „CE GENȚI PURTĂM ANUL ACESTA?- what bags do we wear this year?

  1. Dragute gentile pe care le-au prezentat.
    Sunt mare fan genti! Le prefer pe cele din piele, desi am si cateva din inlocuitor, alese din cauza modelului reusit.
    Nu stiam de acest site dar intru sa vad si eu ce alegeri pot face.
    Multumesc!

  2. Imi plac alegerile tale. De regula prefer gentile mari si incapatoare cu breteaua de umar foarte bine prinsa de geanta, ca sa nu se rupa dupa cateva zile.

  3. Nu cunosteam site-ul, acum stiu de unde sa-mi iau cele mai cool gentute! Merci de recomandare si sfaturi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.