Idei de cadouri inedite pentru Valentines Day

Se apropie Ziua indragostitilor si nu e bine sa fiti luati pe nepregatite asa ca astazi o sa va ofer cateva solutii pentru a va bucura din plin de aceasta zi, fara stres, fara alergatura dupa cadoul potrivit si fara grija ca nu ai ales ce trebuie, pentru ca atunci cand alegi un cadou inedit pentru persoana iubita nu ai cum sa dai gres.

  • Gift Cardul

Daca va cunoasteti de putin timp si nu vrei sa risti sa-i cumperi un cadou care sa nu-i placa, poti alege gift cardul si astfel o lasi pe ea sa-si aleaga ce-i place. O sa aprecieze faptul ca o lasi pe ea sa aleaga si o sa fi surprins de cadoul pe care o sa si-l cumpere, pentru ca poate fi orice, de la o bijuterie, la un obiect decorativ pe care tu poate nu l-ai fi ales niciodata pentru ca nu-i vezi utilitatea dar ea stie ca pune in valoare locul in care locuiti si ii ofera un plus de caldura. Si daca te iubeste, in mod sigur o sa-ti cumpere si tie un cadou cu o parte din banii de pe card.

  • Cadouri inedite

Daca vrei sa fi original, alege unul dintre acele cadouri inedite care spun Te Iubesc fara cuvinte, care sa o surprinda si sa o faca fericita. Femeile adora sa le spui ca le iubesti, ca ai nevoie de ele, ca le vezi si ca sunt importante pentru tine si nu conteaza modul in care o faci atata timp cat reusesti sa transmiti mesajul. Asa ca poti sa-i soptesti la ureche Te Iubesc, poti sa-i oferi o bijuterie personalizata cu mesajul tau de dragoste, poti sa o duci la o cina romantica, important e sa-i arati ca iti pasa si ca esti acolo pentru ea.

  • Bijuterii cu pietre semipretioase

Femeile iubesc bijuteriile, pentru ca sunt frumoase, pentru ca le fac sa se simta frumoase si pentru ca starnesc admiratia altor femei. Iar daca acea bijuterie are si valoare sentimentala devine bijuteria ei favorita.

Dar bijuteriile sunt atat de multe incat e foarte greu sa alegi, dar daca gasesti un cadou inedit, o bijuterie asa cum nu ai mai vazut nicaieri in alta parte si simti ca i se potriveste, atunci ia-o si nu vei regreta, pentru ca zambetul de fericire de pe fata femeii iubite va merita toti banii.

Si ca sa-ti usurezi alegerea intreab-o subtil sau observa ce fel de bijuterii poarta sau ce fel de bijuterii admira in vitrine atunci cand va plimbati prin Mall. S-au poti sa completezi un quizz asa cum este cel de pe siteul Roxannes.ro, care te ajuta sa afli ce cadouri i se potrivesc. Si poti sa alegi cadoul potrivit fara sa mai alergi prin magazine si sa cumperi acelasi lucru pe care il cumpara toata lumea.

S-au facut numeroase sondaje pe tema cadoului potrivit de Valentines Day si concluziile au fost urmatoarele:

  • femeile prefera bijuteriile, dar daca alegi sa-i cumperi un inel de Valentines Day asigura-te ca esti pregatit pentru un angajament pe termen lung altfel nu il cumpara. Alege mai bine o pereche de cercei ca acestia, care sa ii ia ochii.

cercei oua Alfaberge

Orice cadou alegi nu uita florile, pentru ca de Valentines Day femeile vad sute de flori si isi doresc si ele un buchet de flori indiferent daca o spun sau nu.

Si acum sa vorbim despre cadouri inedite dar neinspirate, cu ar fi:

  • un card cadou din banii ei(daca sunt banii ei si-l poate cumpara si singura deci nu va aprecia intentia)
  • o carte despre pisici(poate citi despre ele pe internet si am vazut cu totii reclama cu miiiauuu, mi-au tot ce vreau, asa ca nu e o idee buna)
  • acelasi parfum pe care il poarta si mama ta
  • bijuterii intr-o cutie mica care arata ca cele in care pui inelul de logodna, mai bine alegi un saculet pentru bijuterii
  • Bani(unele femei prefera banii pentru ca nu au incredere in gustul tau, dar nu e deloc un gest romantic)

Exista foarte multe idei de cadouri inedite si cel mai important e sa alegi unul gandindu-te cum e ea si ce ar face-o fericita. Totul e sa alegi un cadou si sa il dai din inima, insotit de o imbratisare.

Voi sarbatoriti Valentines Day? Ce fel de cadouri le cumparati iubitilor/sotilor vostri de Valentines Day?

7 comentarii la „Idei de cadouri inedite pentru Valentines Day

  1. O idee foarte buna cu gift cardul. Iubitul meu are un gust total diferit fara de mine si la inceputul relatiei mi-a facut cadouri pe care le-am apreciat, dar nu le-am purtat. Cu gift cardul imi pot lua ce imi place!

  2. Noi da, sărbătorim! De obicei ne dăruim cadouri simbolice, ori o cina în oraș sau chiar bijuterii.

  3. Bijuterii imi place sa primesc de Ziua Indragostitilor, deja am pus ochii pe o bratara frumoasa si cred ca tot accesorii va primi si sotul meu.

  4. Hahahahahaha… mi-a placut lista de la final.
    Ca sa raspund la intrebarea ta… noi sarbatorim Valentine s day in fiecare zi :D. Cadoul meu este ca imi amintesc sa ii fac aprovizionarea si sa nu ramana fara bere, cadoul lui este ca isi lasa probleme de la lucru pe balcon, impreuna cu fumul de tigara si alcoolul din bere, pentru ca apoi sa imi acorde mie restul de seara :D. Nicio pereche de cercei nu se compara cu asta :D.

  5. Eu as sarbatori si ziua indragostitilor, dar si Sfantul Valentin doar ca scumpul meu sot nu prea este de acord cu nici una. Cadoul poate fi compus din …. orice! Numai cu mana goala sa nu vina

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.