Scutece adulti Seni standard 3 large pentru pacientii cu nevoi speciale

Un pacient imobilizat la pat sau care sufera de incontinenta urinara reprezinta una dintre cele mai grave probleme ale medicinei moderne. Un ajutor de nepretuit astazi, este oferit de scutecele de unica folosinta pentru adulti Seni large, care sunt destinate persoanelor care sufera de incontinenta de severitate diferita. Cand cumperi scutece pentru adulti, trebuie luate in considerare urmatoarele puncte importante.

Dimensiunea scutecului. Inainte de a cumpara, este necesar sa se masoare volumul abdomenului acelei persoane, adica cea mai mare circumferinta a taliei sau soldului. Banda trebuie sa treaca prin punctele cele mai proeminente ale abdomenului. Scutecele se recomanda a fi cumparate strict pe marime.

Scutece adulti Seni nr. 3

Daca vei cumpara o marime cu o absorbtie mai mare, te poti confrunta cu probleme mari din cauza scurgerii sau a disconfortului in timpul utilizarii. Cele mai optime in majoritatea cazurilor, sunt modelele de scutece adulti Seni nr. 3, care de regula, sunt ideale pentru o dimensiune standard si absorb la fel de bine ca modelele XL din aceeasi serie.

Scutecele sunt respirabile si sunt ideale pentru persoanele cu incontinenta moderata pana la severa. Produsele pot fi utilizate atat de persoanele care duc un stil de viata activ, cat si de pacientii imobilizati la pat. Prin utilizarea unui laminat respirabil in locul unui film izolant traditional, pielea utilizatorului poate respira liber. Drept urmare, riscul de eruptii cutanate si iritatii este minimizat.

Scutece Seni large

Folosirea gamei de scutece Seni large imbunatateste semnificativ confortul pacientilor si le permite sa isi mentina pielea in stare buna. In loc de Velcro obisnuit, produsul foloseste elemente de fixare speciale Velcro, care sunt fixate in siguranta de stratul exterior al scutecului. Seni large sunt scutece „de zi”, adica au un nivel de absorbtie standard.

Aceasta grupa de produse poate fi identificata prin culoarea dungilor de pe stratul respirabil. Este extrem de important sa alegi dimensiunea potrivita a scutecului pentru pacient. Pentru a asigura o protectie completa impotriva scurgerilor, trebuie sa te asiguri ca produsul se incadreaza perfect pe corp atat in ​​regiunea inghinala, cat si la nivelul taliei. Adesea, oamenii aleg scutece prea mari, si acesta este rezultatul credintei eronate ca o dimensiune mai mare garanteaza o siguranta mai mare. Cu toate acestea, o dimensiune mai mare, nu ofera o protectie mai buna daca nu este selectata corect. Dimpotriva, o dimensiune prea mare poate provoca scurgerea fluidului.

Scutece adulti Seni standard 3 large

Produsele marcii Seni au fost folosite de mai multi ani de catre persoanele cu incontinenta urinara si de pacientii imobilizati la pat, precum si de persoane cu dizabilitati. Seni furnizeaza produse absorbante de inalta calitate si produse speciale pentru ingrijire. Scutece adulti Seni standard 3 large pot fi cumparate din magazinul online grupdzc.ro, deoarece au proprietati speciale, si datorita acestui lucru, aceste produse sunt sigure si ofera o protectie maxima indiferent de gradul de incontinenta urinara.

Scutecele pentru adulti Seni standard 3 large au o pelicula izolatoare pentru incontinenta severa. Produsele se caracterizeaza prin proprietati ridicate, ofera confort si siguranta atat pacientului, cat si tutorelui.

Sursa foto: by Esther Ann on Unsplash

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.