Inele de logodnă din aur roz

Inelele de logodnă din aur de trandafir sunt în vogă în aceste zile. Aurul roz este de fapt aur colorat. Este creat prin alierea aurului cu cupru și argint. Aurul de 18K conține 75% aur, 22,5% cupru și 2,5% argint. Este folosit pentru crearea de bijuterii specializate, cum ar fi inelele de logodnă. A devenit destul de popular în zilele noastre și este folosit pentru crearea diferitelor piese de bijuterii. Acestea includ verighete din aur roz, brățări și așa mai departe. Se mai numește aur roșu și aur roz. Mai devreme se numea aur rus. Cu toate acestea, aurul roșu și roz sunt diferite de aurul roz în ceea ce privește conținutul de cupru. Conținutul mai mare de cupru conferă o culoare roșie mai strălucitoare.

Inelele de logodnă din aur roz sunt populare pentru că au o culoare deosebita. Există inele de logodnă în care se folosește doar aur roz, precum și cele în care se folosește metalul cu accent. Mai mult decât atât, există inele din aur roz în categoria designer și vintage. Astfel, există modele în aur roz pentru a satisface gusturile diferitelor femei. Indiferent de tipul de inele din aur de trandafir cumpărate, le vei găsi destul de sofisticate și fermecătoare. Datorită sofisticării și farmecului lor, o mulțime de fete și-au pus inima pe astfel de inele de aur.

Aceste noi modele de inele de logodnă în aur roz vă vor spune ce fel de inele sunt la modă. Puteți obține aceste modele realizate și în alte metale. În plus, puteți vedea modele de inele, inclusiv modele de inele de logodnă pe http://www.verigheteatcom.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.