Alege cutiile de transport sticle de la cei mai buni!

Vine un moment in viata cand trebuie sa faci alegerea potrivita, iar ipack.ro este solutia cea mai buna pentru producatorii din Romania care doresc sa isi comercializeze produsele in cutii transport de calitate.

De ce cartonul?

Este un material ieftin, care se poate fabrica din hartie reciclata, deci prietenos cu mediul, insa calitatile sale rezistente il fac sa fie alegerea numarul unu la nivel global. Exista cutii transport sticle, cutii carton transport exceptional, cutii carton pentru portelan si cutii pizza. Toate acestea au ca scop pastrarea cat mai buna a produselor atunci cand sunt transportate pe destinatii lungi.

Ca ambalaj, cartonul protejeaza articolele care sunt expediate sau mutate. Cartonul ondulat are adesea mai multe bucati de carton asezate una peste cealalta pentru a amortiza obiectele fragile, precum bucati de sticla, televizoare, computere sau piese de mobilier sensibile cu suprafete plane mari. Mai mult carton asezat deasupra unui articol creeaza mai multa amortizare si protectie pentru obiectele cazute. Acest lucru, de asemenea, face obiectul mai greu si creeaza mai multe deseuri de ambalaje.

Cartonul este ieftin de produs si este fabricat de obicei din materiale reciclate si nu costa multi bani daca este achizitionat direct de la producatori. Alte materiale de ambalare sunt fabricate din plastic, lemn sau metal, toate materiale scumpe, care sunt adesea mai grele decat cartonul, ceea ce se adauga la costurile de expediere.

Cartonul poate fi sigilat ferm ca pachet in mai multe moduri diferite. Folositi capse metalice pentru a tine cartonul impreuna, deoarece este gros si nu se rupe usor daca un pachet este scapat sau cade la pamant. Suprafata ambalajelor din carton se ataseaza, de asemenea, bine de banda sau lipici, care pot fi utilizate pentru sigilarea ambalajului, pastrand efectiv cartonul in jurul unui obiect pana cand acesta este deschis.

Unele bucati de carton sunt incredibil de rigide si grele, pentru a proteja ceea ce ambaleaza, in timp ce alte soiuri de carton pot fi infasurate in jurul articolelor, astfel incat materialul sa nu fie risipit si ambalajul sa nu fie voluminos sau dificil de transportat sau depozitat. Cartonul care este maleabil si care poate fi infasurat in mod eficient in jurul majoritatii formelor poate fi gasit online.

Cele doua preocupari majore atunci cand expediati un articol sunt cheltuielile si starea in care ajunge produsul. Deoarece majoritatea tarifelor de expediere depind de greutate, va trebui sa va asigurati ca materialele utilizate pentru ambalarea articolului sunt cele mai accesibile. Nu doriti sa adaugati mai multa greutate cutiei cu materialele de ambalare. Nici nu doriti sa compromiteti siguranta articolului vostru. Economisirea catorva bani la expediere nu va avea niciun sens daca produsele voastre ajung rupte sau deteriorate in timpul procesului de expediere. Deci, pentru a expedia corect un articol, doriti sa alegeti dintr-o varietate de materiale de ambalare care se potriveste cel mai bine nevoilor voastre din punct de vedere al costurilor si sigurantei.

Firma ipack.ro ofera cele mai eficiente metode de ambalat, deoarece cutiile lor de carton sunt extrem de eficiente, avantajoase financiar si pot fi personalizate!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.