JURNAL DE MAMICA 92

Astazi(09 februarie 2021)-e o zi linistita dar destul de obositoare, pentru ca imi e greu sa-mi regasesc ritmul de dinainte de scoala online, insa incet, incet o sa reintru pe un fagas normal.

Afară…e soare acum, dar azi noapte a batut foarte tare vantul, atat de tare incat m-a trezit din somn. Insa acum pare vremea perfecta pentru joaca.

Ce am mai  facut…am inceput anul bine, cu articole pe blog, masaj, mancare buna de la Bada Bing, ExtraBite si McDonald si cafea buna de la Refresh Coffe Shop. Se pare ca asta e anul cafelei. 🙂

Am sarbatorit ziua noastra, ca si anul trecut, ca sa pastram traditia si dupa ne-am distrat la sanius, la Iepure, in Racadau.

De asemenea luna ianuarie a fost si luna in care am mancat multe gyros-uri de la Hopaa, ca sa ne treaca dorul de Grecia.

Nu am avut cum sa evit cumparaturile online si offline, dar m-am tinut de provocare si nu am cumparat nici un articol vestimentar.

Am savurat un vin fiert si o prajitura, pe terasa la Cafe 13, un pub unde nu am mai fost demult si ne-am plimbat pe sub Tampa ca doi porumbei. 🙂

M-am bucurat sa revad o prietena buna si am profitat sa sarbatorim ziua mea cu intarziere la un pahar de vorba si mancare de la Pizza Express. Mi-am facut si un cadou de suflet, la care ma gandeam de mult timp.

Anul asta ne-am dat cu placa si in Noua, la lac si a fost foarte frumos.

Si ca sa nu credeti ca pandemia nu ne-a schimbat si noua obiceiurile, trebuie sa aflati ca am inceput sa economisim bani pentru vacanta. Yeey! Sunt curioasa sa vad daca ne iese.

Am participat online la Content Creators Conference 2021 si mi-au placut Vlad Petreanu si Ana Morodan.

Un lucru plănuit pentru săptămâna viitoare…sa am parte de cat mai multe momente relaxante, pentru ca se resimte oboseala.

Ce mai meșteresc eu… nu mare lucru, dar exista totusi ceva cu care vreau sa ma laud, am scris o poezie anul asta. Sper sa nu fie ultima. :)))

Am descoperit…ca lucrurile nu sunt niciodata asa de grave cum par la prima vedere.

Sunt recunoscătoare…pentru experiente si sanatate.

Mă gândesc…la cum va fi 2021, care acum pare un an bun.

Aștept/sper…sa vina caldura sa ne putem incalzi ca buburuzele la soare.

Coltul lui Dragos…a inceput scoala fizic, si chiar daca vroia sa ramana tot la varianta online, pare ca se adapteaza bine din mers. In ianuarie am vorbit cu un logoped de la Clinica Oana Nicolau, care a spus ca se balbaie pe fond emotional si incerc sa ii ofer momente faine si care sa-l provoace dar sa-i ofere si siguranta in acelasi timp si asteptam sa putem sa mergem la inot, la piscina, bazin, etc. O sa fie bine!

Fotografia preferata…e de la sanius, la Iepure 🙂

 

4 comentarii la „JURNAL DE MAMICA 92

  1. O, da. Și eu mi-am dat seama că lucrurile nu sunt niciodată atât de grave pe cât par. Dar când mă lovesc de ceva, iar uit.

  2. Sigur a fost numai ianurie? Mie imi par activitati facute in mai multe luni. Cel putin eu nu le pt face intr-o luna. Muntele si zapada sunt la cel putin 200 km de mine. Cafenele si prietene… greu. Mai am numai 2. Si acestea sunt prinse cu viata. Mai vorbin la telefon cate jumatate de ora cand ne prindem.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.