Atunci cand eram mica si mergeam in vacanta la bunici aveam parte de tot ce poate fi mai bun, de mancare gatita cu atata dragoste si iscusinta de bunica cu produse din ograda si gradina ei, de cea mai buna inghetata din lume, 100% naturala, cu lapte de vaca, de cele mai frumoase experiente precum culesul plantelor si uscarea lor pentru a prepara ceaiuri si leacuri babesti, leacuri care azi par depasite, dar care in vremea copilariei mele functionau si de fiecare data cand eram racita, bunica imi facea frectie cu otet sau rachiu de prune si imi dadea sa beau nenumarate cani de ceai din plante vindecatoare numai de ea stiute.
Cand am crescut am intrebat-o despre ele si asa am aflat cum se numesc unele dintre plantele pe care le caut azi in produsele pe care aleg sa le cumpar. O fac pentru ca si-au dovedit eficienta in timp, dar si pentru ca imi amintesc de bunica si de sfatul ei: Alege mama tot ce e natural ca e de la Dumnezeu si nu are cum sa nu fie bun.
Timpul a trecut, eu am devenit mama, iar bunica s-a dus intr-o lume mai buna, dar nu am uitat sfaturile ei si norocul meu a fost ca medicul de familie pe care il am crede la fel de mult ca si mine in puterea vindecatoare a plantelor si atunci cand fiul meu e racit, iar asta se intampla destul de des in timpul anului scolar(mai putin vara) imi recomanda suplimentele alimentare Plantusin de la Fares si astfel evitam sa luam pastile pentru o simpla raceala, iar gustul placut la facut pe cel mic sa ceara sirop si cand nu are nevoie de el.
Pe vremuri nu existau doctori prea multi si cei care erau faceau tot ce puteau cu ceea ce aveau la indemana asa ca oamenii atunci cand aveau o problema isi faceau singuri leacuri cu care se vindecau si cred ca faptul ca ei traiau aproape de natura si cunoasteau fiecare planta si beneficiile ei, chiar daca nu aveau prea multa carte ii salva de cele mai multe ori. Ei stiau de beneficiile cimbrisorului, ale siropului de ridiche neagra, pretuiau albinele pentru mierea si propolisul pe care il foloseau ca pe un antibiotic natural si culegeau scaiul vantului, trei frati patati si muguri de plop si de pin din care faceau ceai pentru tuse.
Eu astazi sunt mult mai norocoasa, pentru ca pot avea toate aceste beneficii din natura fara sa le caut, trebuie doar sa merg pana la farmacie, sau pot sa dau comanda online si sa am la indemana toate produsele Fares.
Daca bunica m-a inspirat in copilarie sa aleg produse naturale si atunci cand e vorba de sanatate, nu doar in viata de zi cu zi, astazi Fares, o companie 100% romaneasca, care este alaturi de noi din 1929 si a ajuns numărul 1 pe piaţa ceaiurilor şi a remediilor din plante medicinale, ma inspira si imi da incredere, datorita produselor de calitate, atentiei la detalii si grija fata de natura. Am participat la multe dintre campaniile desfasurate de ei de-a lungul timpului, de drag, si pentru ca ma regasesc in valorile lor.
Voi folositi produse naturale? Cine sau ce v-a inspirat sa le alegeti?
Articol scris pentru SuperBlog 2021
Da, mie chiar îmi place să aleg varianta mai naturală la orice.
Si eu apelez la produse Fares! Ceaiurile lor imi plac in mod deosebit, dar nu numai,
Da, am mai mereu un săculeț cu plante medicinale în casă!
Produsele Fares sunt printre cele mai bune pe piata romaneasca, si eu le folosesc!
Incerc intotdeauna sa caut variante naturale.
Mulțumesc pentru recomandare. Folosesc și eu ceaiurile lor.
Si eu tot pe produsele naturale de la Fares ma bazez.
Alegerile naturale sunt cele mai bune si ar fi de preferat ca toata lumea sa apeleze la aceste leacuri inainte de orice
Pingback: Proba 3. Alegeri naturale de la Fares