Curiozitati despre inelul de logodna si semnificatia lui – Curiosity about the engagement ring and its meaning

inel1

Ro

Am mai scris de cateva ori despre inele de logodna si v-am aratat inelele care imi plac, dar stiu ca e un subiect de care noi femeile nu ne plictisim niciodata si ne place sa fim mereu in pas cu moda, sa aflam ce se poarta, iar atunci cand gasim bijuterii deosebite e bine sa le spunem si altora, pentru ca nimic nu te face mai tare sa zambesti…decat o bijuterie primita de la persoana iubita.

Asa ca o sa va arat inele de logodna pe care sunt sigura ca vi le doriti in secret, pentru ca fiecare femeie crede in sinea ei in povestile cu printese care se termina mereu in acelasi fel. Ea se marita cu printul.

Insa pana acolo traditia spune ca ar trebui sa primesti un inel de logodna, care sa simbolizeze legatura voastra si promisiunea pentru ce va urma…casatoria!

Din cele mai vechi timpuri oameni ofereau inele in semn de apreciere, insa pe atunci ele erau confectionate din materiale ca: bronz, trestie sau erau cercuri metalice inscriptionate cu versuri de dragoste.

Forma rotunda a inelului de logodna, un cerc fara inceput si sfarsit, reprezinta soarele si luna si inseamna iubire nesfarsita.

inel2

Istoria inelului de logodna

Primele inele de logodna din aur au fost fabricate abia dupa Cel de-al Doilea Razboi Mondial si primul inel de logodna cu diamant a fost oferit abia in anul 1477 de catre ducele Maximilian al Austriei, sotiei lui Maria de Burgundia si de atunci a devenit cea mai ravnita bijuterie si orice femeie viseaza sa aiba macar un inel cu diamant, cu atat mai mult un inel de logodna.

Insa sunt multe alte inele de logodna superbe, care nu necesita un credit la banca si nici nu au un pret cu mai multe zerouri, dar sunt la fel de frumoase si de valoroase din punct de vedere sentimental.

Tocmai de asta vreau sa va arat cateva inele de logodna de pe siteul jewsilver jewelry, care sunt convinsa ca o sa va placa.

Voi v-ati ales singure inelul de logodna sau l-ati lasat pe El sa-l aleaga?

En

I have written several times about silver engagement rings and I have shown you the rings that I like, but I know that it is a subject that we women never get bored of and we like to always be in step with fashion, to find out what is being worn , and when we find special jewels, it’s good to tell others, because nothing makes you smile more than a jewel received from your loved one.

So I’m going to show you engagement rings that I’m sure you secretly want, because every woman believes in herself stories with princesses that always end the same way. She marries the prince. But until then, tradition says that you should receive an engagement ring, which symbolizes your relationship and the promise of what will follow…marriage!

From ancient times, people offered rings as a sign of appreciation, but back then they were made of materials such as: bronze, cane or were metal circles inscribed with love verses.

And the round shape of the engagement ring, a circle without beginning and end, represents the sun and the moon and means endless love.

inel3

The history of the engagement ring

The first gold engagement rings for women were manufactured only after the Second World War and the first diamond engagement ring was offered only in 1477 by Duke Maximilian of Austria to his wife Mary of Burgundy and since then it has become the the most coveted jewel and every woman dreams of having at least one diamond ring, even more so an engagement ring.

But there are many other gorgeous engagement rings, which do not require a bank loan and do not have a price with several zeros, but are just as beautiful and valuable from a sentimental point of view.

That’s exactly why I want to show you some engagement rings from the jewsilver jewelry website, which I’m sure you’ll like. Did you choose your engagement ring yourself or did you let Him choose it?

Publicitate

15 comentarii la „Curiozitati despre inelul de logodna si semnificatia lui – Curiosity about the engagement ring and its meaning

  1. I-am aratat cateva modele care imi placeau, dar cel pe care l-a ales este mai mult decat ce as fi visat, este superb!

  2. O, Doamne! Îmi plac atât de mult bijuteriile! Cele din aur sunt preferatele mele (argint nu pot purta). Cât despre inelul de logodnă, nu am primit unul, pe vremea aceea aurul nu se găsea, doar verighetele puteau fi cumpărate și alea… Dar, dar, am primit un inel de logodnă tare drag , o bijuterie care are o poveste impresionantă, de la bunica mea. Mai târziu, soțul meu mi-a cumpărat un inel cu această destinație. Mi-a cumpărat mai multe și toate mi-au plăcut, deci mă cunoaște destul de bine. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.