Jurnal de mamica 130

Astazi(3 aprilie 2024) – imi revin dupa raceala si incerc sa reintru in ritm…daca imi iese o sa vad mai incolo.

Afară…te ia vantul pe sus la propriu…e o primavara destul de capricioasa.

Ce am mai  facut…martie a inceput cu planuri de vacanta, martisoare, plimbari La Iepure in Racadau si in Noua, la lac, dar si cu o durere de picior, care mi-a cam taiat elanul.

Am sarbatorit 8 martie alaturi de prietenii de la Asociatia Sf. Haralambie si ne-am distrat foarte tare la Flower Power Party, o petrecere colorata si animata de DJ. Kosmy, unde am avut parte de surprize frumoase, am dansat si am primit flori.

Ne-am dus la Reduta sa vedem spectacolul Nastratin pus in scena de Red Nose Society, care ne-a purtat intr-o transa spiritual-culturala si terapie muzicala si ne-a reamintit cateva talcuri existentiale sanatoase pe care le uitasem.

Am fost la Street Cafe la un concurs de DJ, ca sa-l sustinem pe Dj. Kosmy, care a ajuns in finala si nu se opreste aici. Atmosfera a fost de-a dreptul incendiara, iar mixurile au fost foarte bune.

Nu am ratat nici shoppingul luna asta si s-a simtit in portofel. 🙂

M-am vazut cu o prietena buna si am stat la un VIN de-o poveste ca in podcastul lui Radu Tibulca, pe carel-am descoperit de curand.

Ne-am reintors in Street Cafe pentru Marea Finala Street Cafe Dj Contest – Editia I. Felicitari celor 3 Dj pentru cele mai cool mixuri si cea mai tare distractie.

Ne-a prins raceala si pe mine si pe Dragos si nu a vrut sa cedeze prea usor. Am fost la doctor si am ales sa o tratam cu soare si vitamina D si am mers pe Dealul Lempes din Sanpetru, Rezervatia Naturala despre care v-am mai povestit pe blog, unde am avut parte de aer curat, plimbari in natura si o priveliste de vis.

Ce mai meșteresc eu…de 8 martie am primit un cadou foarte frumos: un abonament  valabil tot anul 2024 pe platforma online PiciordePlay, un fel de Netflix al teatrului si pentru asta trebuie sa-i multumesc Danielei Tontsch de la CNDR, care a facut totul posibil.

Prima piesa de teatru pe care am vazut-o in confortul casei mele a fost Legaturi primejdioase cu Florin Piersic JR in rolul principal, jucata la Teatru Mic din Bucuresti.

Am pozat ca model in cadrul proiectului fotografic: Frumusetea inseamna diversitate, dedicat femeilor cu dizabilitati, avand ca scop evidentierea frumusetii autentice, dincolo de standardele traditionale.

Sunt recunoscătoare…Cristinei Andronache pentru sansa de a lua parte la proiectul ei minunat.

Mă gândesc…la zilele de vara si la cat de repede trece timpul.

Aștept/sper…sa fie o luna frumoasa, cu visuri implinite si clipe fericite!

Coltul lui Dragos…am fost impreuna la Vanatoarea de comori din Coresi si a fost foarte fain. S-a intalnit cu o colega de gradinita cu care a facut echipa si au alergat impreuna dupa indicii. In rest, petrece mult timp afara pe terenul de fotbal.

Fotografia preferata…e de la sedinta foto in studio.

433450867_3623296007998433_9006665811154819591_n

2 comentarii la „Jurnal de mamica 130

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.